سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۶۴ مرکز عرضه مواد غذایی پلمب شد

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از پلمب ۱۶۴ مرکز عرضه مواد غذایی به دلیل تخلفات بهداشتی مربوط به کرونا در کرمانشاه خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  بهمن خدادادیان با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در نوروز امسال، گفت: با توجه به بحث شیوع کرونا نظارت‌های بهداشتی از ابتدای اسفندماه و همزمان با شیوع این بیماری در کشور تشدید شده است.

او افزود: هم اکنون حدود ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح شهرستان کرمانشاه فعال بوده و طی شیفت‌های کاری مختلف، کار بازرسی از اماکن عمومی و به ویژه اماکن عرضه مواد غذایی را انجام می‌دهند.

خدادادیان با اشاره به آموزش‌ها و هشدار‌های بهداشتی به صنوف مختلف، از همکاری اصناف کرمانشاه قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه اصناف کرمانشاه همکاری بسیار خوبی با نیرو‌های بهداشتی داشتند و بیشتر آن‌ها ترجیح دادند در روز‌های شیوع این بیماری کسب و کار غیرضروری خود را تعطیل کنند.

او افزود: با آموزش‌های بهداشتی صورت گرفته، بسیاری صنوف عرضه مواد خوراکی بویژه نانوایی ها، قنادی‌ها و قصابی‌ها نکات بهداشتی را رعایت کرده و همکاری موثری در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری داشتند.

خدادادیان با اشاره به وجود ۱۱۰۰ نانوایی در سطح شهر کرمانشاه، گفت: با بازرسی‌های صورت گرفته تنها ۶۲ نانوایی رعایت اصول بهداشتی را نداشتند که بعد از اخطار‌های بهداشتی پلمب شدند.

او افزود: در کنار پلمب این تعداد نانوایی، ۵۰ قصابی غیرمجاز، ۴۰ مغازه عرضه مرغ زنده و ۱۲ مرکز عرضه غذای بیرون بَر نیز طی این مدت به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بیان کرد: علاوه بر این‌ها ۸۰ قلیانسرا و ۱۲ باشگاه ورزشی نیز که بصورت چراغ خاموش فعالیت می‌کردند طی این مدت شناسایی شده و با ارجاع به اداره کل ورزش و اماکن نیروی انتظامی پلمب شدند.

خدادادیان با اشاره به تعطیلی هتل‌ها در این روزها، گفت: در بحث رستوران‌ها نیز اصراری بر تعطیلی آن‌ها نداریم و تنها نظارت‌های بهداشتی بر کار آن‌ها تشدید شده است.

او بیان کرد: عمده رستوران‌ها به دلیل نبود مشتری و برای پیشگیری از شیوع بیماری، بصورت داوطلبانه کسب و کار را تعطیل کرده‌اند و مابقی مدیران رستوران‌ها نیز همکاری موثری داشته و اجازه شلوغ شدن محیط رستوران را نمی‌دهند و برگزاری هرگونه مراسم را هم در رستوران خود لغو کرده‌اند.

خدادادیان با بیان اینکه همه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا است، گفت: با این اقدامات زمانی به نتیجه دلخواه می‌رسیم که مردم همکاری موثری داشته و در خانه بمانند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این کارشناس بهداشت محیط از مردم خواست تا هنگام خرید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ یا با تماس با شماره ۳۷۲۷۷۹۷۳-۰۸۳ تماس گرفته و تخلفات را گزارش دهند.

او افزود: همچنین مردم در صورت مشاهده ذبح غیرمجاز دام باید با شماره ۵۱۲ دامپزشکی و در صورت مشاهده سد معبر توسط دستفروشان با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند.

انتهای  پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.