۱۶۴ مرکز عرضه مواد غذایی پلمب شد

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  بهمن خدادادیان با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در نوروز امسال، گفت: با توجه به بحث شیوع کرونا نظارت‌های بهداشتی از ابتدای اسفندماه و همزمان با شیوع این بیماری در کشور تشدید شده است.

او افزود: هم اکنون حدود ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح شهرستان کرمانشاه فعال بوده و طی شیفت‌های کاری مختلف، کار بازرسی از اماکن عمومی و به ویژه اماکن عرضه مواد غذایی را انجام می‌دهند.

خدادادیان با اشاره به آموزش‌ها و هشدار‌های بهداشتی به صنوف مختلف، از همکاری اصناف کرمانشاه قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه اصناف کرمانشاه همکاری بسیار خوبی با نیرو‌های بهداشتی داشتند و بیشتر آن‌ها ترجیح دادند در روز‌های شیوع این بیماری کسب و کار غیرضروری خود را تعطیل کنند.

او افزود: با آموزش‌های بهداشتی صورت گرفته، بسیاری صنوف عرضه مواد خوراکی بویژه نانوایی ها، قنادی‌ها و قصابی‌ها نکات بهداشتی را رعایت کرده و همکاری موثری در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری داشتند.

خدادادیان با اشاره به وجود ۱۱۰۰ نانوایی در سطح شهر کرمانشاه، گفت: با بازرسی‌های صورت گرفته تنها ۶۲ نانوایی رعایت اصول بهداشتی را نداشتند که بعد از اخطار‌های بهداشتی پلمب شدند.

او افزود: در کنار پلمب این تعداد نانوایی، ۵۰ قصابی غیرمجاز، ۴۰ مغازه عرضه مرغ زنده و ۱۲ مرکز عرضه غذای بیرون بَر نیز طی این مدت به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بیان کرد: علاوه بر این‌ها ۸۰ قلیانسرا و ۱۲ باشگاه ورزشی نیز که بصورت چراغ خاموش فعالیت می‌کردند طی این مدت شناسایی شده و با ارجاع به اداره کل ورزش و اماکن نیروی انتظامی پلمب شدند.

خدادادیان با اشاره به تعطیلی هتل‌ها در این روزها، گفت: در بحث رستوران‌ها نیز اصراری بر تعطیلی آن‌ها نداریم و تنها نظارت‌های بهداشتی بر کار آن‌ها تشدید شده است.

او بیان کرد: عمده رستوران‌ها به دلیل نبود مشتری و برای پیشگیری از شیوع بیماری، بصورت داوطلبانه کسب و کار را تعطیل کرده‌اند و مابقی مدیران رستوران‌ها نیز همکاری موثری داشته و اجازه شلوغ شدن محیط رستوران را نمی‌دهند و برگزاری هرگونه مراسم را هم در رستوران خود لغو کرده‌اند.

خدادادیان با بیان اینکه همه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا است، گفت: با این اقدامات زمانی به نتیجه دلخواه می‌رسیم که مردم همکاری موثری داشته و در خانه بمانند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این کارشناس بهداشت محیط از مردم خواست تا هنگام خرید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ یا با تماس با شماره ۳۷۲۷۷۹۷۳-۰۸۳ تماس گرفته و تخلفات را گزارش دهند.

او افزود: همچنین مردم در صورت مشاهده ذبح غیرمجاز دام باید با شماره ۵۱۲ دامپزشکی و در صورت مشاهده سد معبر توسط دستفروشان با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند.

انتهای  پیام/ز