سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران خبر داد:

حمایت از تولید داخل سیاست اصلی برای رفع کمبود لوازم حفاظت فردی

یوسفی گفت: حمایت از تولید داخل سیاست اصلی برای رفع کمبود لوازم حفاظت فردی در شرایط کنونی است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی یوسفی رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، گفت: در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد در زمینه ماسک کمبود داریم که با ورود ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به واردات و تولید ماسک، کمبود‌ها برطرف خواهد شد.

او بیان کرد: هیات امنای صرفه جویی ارزی با توجه به وظایف ماهیتی خود که در قانون مصوب آذرماه سال ۱۳۷۸ مجلس محترم شورای اسلامی ذکر شده، به عنوان بازوی حاکمیتی وزارت بهداشت، تامین کننده تجهیزات سرمایه‌ای مورد نیاز مراکز درمانی دانشگاهی و ملزومات حیاتی و استراتژیک موردنیاز بیماران بوده است.

یوسفی افزود: لوازم حفاظت فردی در سبد خرید هیات امنا قرار نداشته است، ولی با شروع همه گیری بروز کرونا و گزارش وجود کمبود این اقلام در مراکز درمانی، هیات امنا با توجه به ظرفیت‌های واکنش سریع خود و تجارب قبلی در زمینه اقدام در شرایط بحران، از روز نخست شیوع این بیماری در کشور، جهت پشتیبانی و حمایت از کادر درمانی مراکز بیمارستانی، بر اساس شاخص بستری و نظرات ستاد پدافند غیرعامل، معاونت درمان و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، از هر طریق ممکن نسبت به تهیه اقلام حفاظت فردی و توزیع آن‌ها در مراکز درمانی اقدام کرد و در‌های انبار‌های هیات امنا از آغازین روز‌های بحران، به روی بیمارستان‌های کشور باز شد.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما تامین همین اقلامی بود که پزشکان و پرستاران خدوم و پرتلاش کشورمان که در خط مقدم درمان بیماران هستند بتوانند با حفاظت کامل در خدمت بیماران باشند.

یوسفی، افزود: حمایت از گسترش خطوط تولید ماسک مهمترین امری است که می‌تواند اتفاق بیافتد و ما با پیش خرید دراز مدت این اقلام از تولیدکنندگان داخلی زمینه سرمایه گذاری جهت خرید و راه اندازی ماشین آلات تولید را فراهم ساخته ایم.

او افزود: در صورت افزایش تولید، می‌توانیم توزیع عام داشته باشیم، اما فعلا با توجه به کمبود‌های موجود در مراکز درمانی بر اساس شاخص‌های بستری و با حواله اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، این اقلام را فقط به بیمارستان‌های کشور ارسال می‌کنیم.

یوسفی گفت: هنوز در برخی اقلام به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد نیازمان کمبود داریم که امیدواریم با اقلامی که با کمک و حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) وارد شده است، این کمبود‌ها نیز جبران شود.

او مطرح کرد: در خصوص مواد ضد عفونی کننده با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و صنایع تحت پوشش این وزارتخانه، چهار روز پیش نیاز سه هفته‌ای بیمارستان‌ها را ارسال کردیم و تولید داخلی این اقلام در حال حاضر به حدی رسیده که امکان توزیع آن‌ها از طریق مجاری ذی ربط در فروشگاه‌های لوازم بهداشتی و داروخانه‌ها فراهم شده است.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: ما در این مدت با خرید تضمینی، تولیدکنندگان داخلی را تشویق کردیم و سیاستگذاری کلی کشور بر تولید است و این محموله‌ای که وارد می‌شود، فاصله تولید انبوه تا نیاز بیمارستان‌ها را جبران خواهد کرد.

یوسفی در خصوص قیمت این اقلام هم گفت: ما همه این اقلام را به صورت رایگان در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌دهیم، اما اگر توزیع عام صورت گیرد قیمت گذاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.