سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه تارت تمشکی درست کنیم؟

در مطلب زیر طرز تهیه تارت تمشک را به شما آموزش می دهیم .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این دستور غذا با کلسترول پایین، چربی اشباع شده پایین، و کم سدیم می‌باشد.

مواد لازم:
(۳۲ عدد تارت)

۱ بسته (۱۶.۵ اونس) خمیر کوکی
۱ (۸ اونس) بسته پنیر خامه‌ای
¼ فنجان شکر
پوسته ۱ پرتقال
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۳۲ تمشک تازه
طرز تهیه:
فر را به ۳۵۰ درجه برسانید. مافین‌های کوچک را با اسپری پخت پوشش دهید. خمیر شیرینی را به ۳۲ قسمت تقسیم کنید. دست‌ها را آغشته به آرد کنید و خمیر توپی شکل درست کنید.

هر توپ خمیر را به شکل تارت درست کنید. تارت‌ها را ۱۱-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. بگذارید خمیر ۱۰ دقیقه در تابه بماند. تارت‌ها را بردارید و روی یک قفسه سیمی خنک کنید.

با استفاده از یک میکسر الکتریکی، پنیر خامه ای، شکر، پوست پرتقال و وانیل را ترکیب کنید. یک قاشق پنیر خامه‌ای را بر روی تارت قرار دهید. روی هر کدام یک تمشک تازه قرار دهید. تارت را تا زمانی که خنک شود سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:
کالری در هر وعده ۸۵
چربی در هر وعده ۴ گرم
چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۲ گرم
چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
پروتئین در هر وعده ۱ گرم
کربوهیدرات در هر وعده ۱۱ گرم
فیبر در هر وعده ۰ گرم
کلسترول در هر وعده ۸ میلیگرم
آهن در هر وعده ۰ میلیگرم
سدیم در هر وعده ۹۵ میلی گرم
کلسیم در هر وعده ۲۳ میلی گرم

منبع: آلامتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.