به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر میخواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید.
مواد لازم:
بادمجان بزرگ:۲ عدد
نمک:۱ قاشق سوپخوری
روغن گیاهی:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده:۲ عدد
حبه سیر خرد شده:۴ عدد
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی له شده:۴۰۰ گرم
آب داغ:۲ فنجان
آب مرغ:۲۰ گرم
فلفل قرمز:۱ عدد
رزماری:۱ قاشق چایخوری
پنیر فتای ریز شده:۲۰۰ گرم
پنیر ریکوتا:۲۰۰ گرم
خامه: نصف فنجان
جعفری خرد شده:۲ قاشق سوپخوری
زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
اسفناج: نصف بسته
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
بادمجانها را پوست گرفته و آنها را برش میدهیم و در آب نمک میخوابانیم و بعد آنها را آبکشی میکنیم.
روغن گیاهی را داخل ماهی تابه میریزیم و آن را داغ میکنیم، سپس بامجانها را داخل آن ریخته و آنها را تفت میدهیم تا طلایی شوند.
بعد همه بادمجانها را از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون را داخل آن میریزیم و روی حرارت متوسط میگذاریم.
پیاز خرده شده را درون آن میریزیم و سپس سیر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و بمدت ۱ الی ۲ دقیقه آنها را تفت میدهیم.
آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه میکنیم و میگذاریم بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزد.
پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را داخل مخلوط کن میریزیم و کاملا آنها را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
۳ الی ۴ قاشق از سس گوجهای را که آماده کرده ایم داخل سینی فر میریزیم و آن را پهن میکنیم. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج میپوشانیم بعد روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار میدهیم.
بعد از آن ۶ الی ۷ قاشق از سس گوجه را روی بادمجانها میریزیم و لایه بعدی اسفناج را روی آن میگذاریم و همه مواد را به ترتیبی که گفتیم لایه لایه روی همدیگر قرار میدهیم.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/