سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرنی لواشک زردآلو

در این بخش از آموزش آشپزی برای شما عزیزان طرز تهیه یک فرنی خوشمزه را آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنی لواشک زردآلو در این بخش از آموزش آشپزی برای شما عزیزان طرز تهیه یک فرنی خوشمزه را آماده کرده ایم. امیدواریم این فرنی خوشمزه را در منزل درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱- آب: ۶ لیوان آب
۲- لواشک زدرآلو: نیم کیلو
۳ ـ شکر: سه قاشق سوپخوری
۴- نشاسته: ۵ قاشق سوپخوری



روش تهیه:

آب را به همراه لواشک در قابلمه ریخته روی شعله قرار می‌دهیم تا بجوشد و لواشک با آب مخلوط شود. سپس شکر را به آن اضافه نموده هم می‌زنیم تا شکر حل شود.
نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و همچنان روی حرارت ملایم آن را هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود.
فرنی را در ظرف مورد نظر ریخته با خلال پسته، بادام و یا نارگیل تزئین می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
مرسی از آموزش زیبایت همیشه کامتان شیرین