سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز پخت شامی تن ماهی

در گزارش زیر می‌خواهیم به شما دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید را با تن ماهی یاد بدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی‌ها کلا جزء غذا‌های پر خاصیت به حساب می‌آیند، در این مطلب می‌خواهیم به شما دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید را با تن ماهی یاد بدهیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

مواد لازم برای شامی تن ماهی:
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۳ ساقه
ریحان خردشده ۲ قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه شامی تن ماهی:

سیب زمینی‌ها را بپزید و درظرفی رنده کنید، اما دقت کنید نباید سیب زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود.

روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را با چنگال له کنید.

تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید. همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی بیفزایید.

تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.

از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.

دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

نکته برای تهیه شامی تن ماهی:

برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.

منبع: روزنامه ایران

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.