به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محسن مهدوی مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز کشت نشایی پیاز در سطح ۵۰۰ هکتار از مزارع استان خبر داد.
او با بیان انجام این کشت به صورت ۱۰۰ درصد نشایی انجام می شود گفت: افزایش محصول، کاهش مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مزایای کشت نشایی است.
مهدوی افزود: کشت پیاز هر سال از اواسط اسفند سال قبل آغاز میشود و تا اواسط خرداد امسال ادامه مییابد و شهریور ماه برداشت میشود.
او تصریح کرد: کشت پیاز جهت استفاده خوراکی و تولید بذر در استان انجام میشود.
مهدوی بیشترین سطح زیر کشت پیاز در استان را در شهرستان بروجن اعلام کرد.
انتهای پیام/خ