او درباره تعداد موارد مشکوک به ویروس کرونا در استان کرمان نیز گفت: از ابتدای اپیدمی ویروس کرونا در استان کرمان (اول اسفندماه) تا روز گذشته ۸۵۹ مورد بیمار حاد تنفسی به بیمارستانهای سطح استان کرمان مراجعه کرده بودند که از این تعداد ۴۰۷ مورد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ بودند، اما از روز گذشته تا کنون تعداد بیماران حاد تنفسی (در مجموع آمار) به ۹۰۹ نفر و مشکوکین مبتلا به ویروس کرونا به ۴۸۰ مورد رسیده است که نشان میدهد بیماری عفونت تنفسی در استان در حال مطرح شدن است که باید به بحث پیشگیری توجه ویژه داشته باشیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره دقت تشخیص آزمایشگاه کرونا در کرمان نیز بیان کرد: تاکنون خطای آزمایشگاهی (آزمایش تشخیصی کرونا) کرمان صفر بوده لذا هر موقع تقاضای کیت داده ایم از سوی وزارت بهداشت به ما تحویل داده شده است که تاکنون ۳ سری کیت از سوی وزارتخانه دریافت کردهایم و به زودی نیز سری چهارم کیتهای تشخیصی به استان وارد خواهد شد.
دکتر "نوذر نخعی" مشاور ارشد دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه گفت: آمار در زمان اپیدمی معنی ندارد. اما ذائقه مردم به گونهای است که به دنبال اعداد و ارقام هستند، اما نباید مردم به دنبال آمار مثبت کروناییها باشند ضمن آنکه باید یادآور شد که ۸۰ درصد از افراد مبتلا به ویروس کرونا، علامتدار نیستند یا دارای علائم سرماخوردگی ملایمتری هستند.
او با تاکید برآنکه کرونا پشت درب خانه همه است، تصریح کرد: خواهش داریم که در پنجشنبه آخر سال و چهارشنبه سوری را امسال مردم در خانه بمانند و این سنتها را امسال تغییر دهند.
نخعی درباره تغییر الگوی ویروس کرونا در ایران نیز بیان کرد: الگوی درگیری بیماری کووید ۱۹ در ایران نسبت به الگوی چین تبعیت نمیکند، زیرا در داخل کشور جوانهایی را شاهد بودیم که درگیر این ویروس و فوت شدهاند که هیچ بیماری زمینهای نیز نداشته اند.
انتهای پیام/س