سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزای آب نباتی

پیتزای خوشمزه و زیبای آب نباتی به ویژه برای کودکان بسیار لذت‌بخش است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پیتزای آب نباتی  باید موارد زیر را رعایت کنید.
مواد لازم:
سوسیس
به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا)
۱.۵ پیمانه
خمیر پیتزا
۴۵۰ گرم
سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی
۱/۲ پیمانه
کلمات کلیدی
پیتزای آب نباتی
طرز تهیه:
پیتزای آب نباتی
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
۱
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد.
۲
روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید وسوسیس یا هر چیزی که دوست دارید بریزید.
۳
از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید.
۴
با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت‌هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید.
۵
کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت‌ها را با فاصله درون آن بچینید. آن‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت‌ها دو برابر شود.
۶
سپس آن‌ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر‌ها آب و سطح رولت‌ها طلایی شوند.
۷
به تعداد رولت‌های پیتزا، سیخ‌های چوبی یا چوب‌های پلاستیکی آب نبات تهیه کنید و آن‌ها را به چوب بکشید.

منبع : سر آشپزپاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.