سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی

در این مطلب طرز تهیه آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی باید نکات زیر را رعایت کنید.
مواد لازم:
برنج سفید (پخته)
۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)
۱/۲ فنجان
تخم مرغ
۳ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا)
۸ ورق
خرده نان
۱ فنجان
روغن
به مقدار لازم
سس مارینارا (طرز تهیه موجود است)
۱ فنجان
کلمات کلیدی
آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی
طرز تهیه
آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۵دقیقه
۱
قابلمه‌ی بزرگ را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع ۱۰ سانتی متری بالا بیاید.
۲
برنج، پنیر پارمزان و ۱ تخم مرغ را در یک کاسه‌ی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.
۳
یک تکه‌ی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و ۱ تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.
۴
سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا ۸ آرانچینی درست شود.
۵،
۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغ‌ها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.
۶
زمانی که دمای روغن به ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) رسید، ۲ تا ۳ آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آن‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.
۷
با یک کفگیر آرانچینی‌های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینی‌ها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.

منبع: سر آشپز پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.