سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فریتر ریکوتا

فریتر ریکوتا یک شیرینیِ متفاوت و خوشمزه، مناسب برای پذیرایی از مهمانان خاص است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه شرینی فریتر ریکوتا کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

مواد لازم:

پودر شکر برای تزئین
به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
به مقدار لازم
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
آرد
۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه
۱/۲ عدد
رنده پوست لیمو ترش
۱/۲ عدد
پنیر ریکوتا (پنیر خامه ای)
۴۵۰ گرم
تخم مرغ
۴ عدد

طرز تهیه: 

درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه

شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب ریخته و آن‌ها را مخلوط می‌کنیم. سپس پنیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

در یک کاسۀ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و آن‌ها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آن‌ها را در حدی که مواد یک دست شوند، مخلوط می‌کنیم.

داخل یک قابلمه نسبتاً عمیق کمی روغن می‌ریزیم به طوری که نیمی از قابلمه پر از روغن شود. آن را روی حرارت می‌گذاریم تا دمای روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. از مایه با قاشق چایخوری برداشته و داخل روغن داغ می‌اندازیم و آن را سرخ می‌کنیم تا رنگ آن قهوه‌ای روشن گردد.

توپ‌های سرخ شده را از روغن خارج نموده و روی کاغذ آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. آن‌ها را داخل ظرف مناسب گذاشته و روی آن‌ها را با خاک قند تزئین می‌کنیم.

منبع: سرآشپز پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.