سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لبوی مراکشی

لبوی مراکشی را به سادگی هر چه تمام‌تر یاد خواهید گرفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور العمل های زیر طرز تهیه لبوی مراکشی را یاد خواهید گرفت.

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی: ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی:

لبو متوسط ۱ کیلوگرم
آب ۱.۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی:

لبو‌ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.

از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.

۱.۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبو‌ها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.

به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

منبع: عصر ایران ۲

انتهای پیام/

برچسب ها: لبو ، مراکش ، دارچین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.