سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی چاق کننده را بهتر بشناسید

هفت غذا را به شما معرفی می‌کنیم که باعث چاقی می‌شود و باید مصرفشان را محدود یا کاملا حذف کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، اگر غذای مناسبی را انتخاب نکنیم، نتیجه خروجی چیزی جز چاقی و بیماری نخواهد بود، در ادامه هفت غذا را به شما معرفی می‌کنیم که باعث چاقی می‌شود و باید مصرفشان را محدود یا کاملا حذف کرد.

کورن فلکس

بیشتر انواع کورن فلکس‌ها " غلات صبحانه " حاوی فیبر بالایی نیست، به همین دلیل کمی بعد از مصرف‌شان احساس گرسنگی زیادی خواهید کرد و در حالی که چندین ساعت تا ناهارمانده است، مجبور خواهید شد یک میان وعده میل کنید.
 

اسموتی و آب میوه

انواع آب‌میوه‌ها اغلب اوقات نسخه پر از شکر میوه‌هایی است که به تنهایی ضرری برای سلامت شما نخواهند داشت؛ اما زمانی که با شکر ترکیب می‌شوند، باعث اضافه وزن‌تان خواهند شد.
 

اسنک پنیری

خوردن یک اسنک " پیراشکی با پنیر " یا میان وعده حاوی نمک می‌تواند حالمان را بهتر کند، بی‌خبر از این‌که میان وعده‌های تهیه شده از گوشت فراوری شده و پنیر حاوی مقادیر بالای سدیم و چربی‌های اشباع است. به جای استفاده از این مواد، یک تست کوچک خرما و پنیر و نان برای خودتان آماده کنید.
 

 سس و رب گوجه فرنگی

 سس و رب گوجه فرنگی به خودی خود و شکلی که در قبل به صورت طبیعی تهیه می‌شد، ضرری به سلامت نداشت. اما شکل امروزی سس گوجه فرنگی اغلب حاوی مقادیری شکر و سدیم است که نه تنها سودی برای سلامت ندارد بلکه به اضافه وزن و دریافت کالری‌های اضافه منجر خواهد شد.
 

چوب شور و اسنک‌های نمکی

اسنک‌هایی مثل چوب شور پر از سدیم است. سدیم باعث افزایش میزان تشنگی فرد می‌شود. جالب است بدانید بدن ما خیلی وقت‌ها تشنگی و گرسنگی را با هم اشتباه می‌گیرد و به همین دلیل هم ممکن است به جای تشنگی احساس گرسنگی کنیم.
 

نان سفید

امروزه متاسفانه نان سفید با کمترین میزان فیبر جای نان تمام غله را گرفته است و همین مسئله هم باعث اضافه وزن افراد می‌شود. برای این که بتوانید با مصرف نان سود بیشتری به بدنتان برسانید، نان تست را با کاهو، گوجه و خیار همراه کنید، نان باگت سفید را با نان جو جایگزین کنید.
 
 

سیب زمینی سرخ کرده

هر ۱۳۹ گرم سیب زمینی سرخ کرده حاوی ۴۲۷ کالری است و برای سوزاندن این میزان کالری هم نیاز به تلاش زیادی خواهید داشت. اگر عاشق سیب زمینی هستید و هیچ جوری نمی‌توانید آن را از بشقاب غذایتان کنار بگذارید سعی کنید به جای سرخ کردن، سیب زمینی تنوری یا آب پز درست و نوش جان کنید.
 
 
منبع: خراسان
 
انتهای پیام//ز.ق
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.