سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

گرانی میلگرد عامل تنش در بازار مسکن / مسئولان به داد آهن فروشان برسند!

شاید یکی از اصلی‌ترین رسته‌های تاثیر گذار در بازار مسکن، آهن و میلگرد است که از ماه‌های قبل شیوع ویروس کرونا روز‌های خوشی را سپری نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدت زیادی نیست که ویروس کرونا مهمان کشور شده و دردسرهایی را هم نه تنها برای کشور بلکه برای جهان ایجاد کرده است. یکی از بزرگترین دردسرهایش این بود که بازارهای مختلف را به شدت با رکود مواجه کرد که ضربه های اقتصادی زیادی به افراد وارد شد.

از فروشندگان تغذیه گرفته تا مصالح ساختمانی و پوشاک و ... درگیر بازار رکودی هستند که به شدت از نظر اقتصادی آنها را تحت شعاع قرار داده است. 

در این بین دغدغه هایی برای فروشندگان و توزیع و تولید کنندگان ایجاد شده است. یکی از دغدغه های به وجود آمده برای کاسبان پرداخت اجاره و مالیات بوده که به شدت آنها را مورد آزار قرار داده است.

 

محمد خداوردی یکی از فروشندگان آهن در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به وضعیت فروش، گفت: هم اکنون بازار آهن با رکود بی سابقه ای همراه است و هیچ گونه خریداری در این بازار وجود ندارد. اما متاسفانه در این شرایط شاهد افزایش قیمت این کالا هستیم که انتظار می رفت در این شرایط قیمت آن روند نزولی داشته باشد.

او بیان کرد: یکی از استرس هایی که فروشندگان دارند، پرداخت مالیات و اجاره مغازه است و به دلیل اینکه هیچگونه درآمدی نداشته اند قادر به پرداخت مالیات و اجاره مغازه نیستند. اگر تا سال آینده این ویروس در کشور وجود داشته باشد و بازار اینگونه پیش رود قطعا ضربه های اقتصادی زیادی وارد خواهد شد. 

مواجه بی سابقه بازار آهن با رکود

حمیدرضا رستگار رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: متاسفانه بازار آهن به دلیل عدم هماهنگی با رکود خاصی مواجه شده است. معمولا همکارانمان در این ماه انبارهایشان را پر و مصرف کنندگان نیز شروع به خرید می‌کردند و چرخه صحیحی داشت، اما متاسفانه با نوسانات قیمتی تقاضا کاهش یافت و هم اکنون به شدت این بازار راکد است.

او بیان کرد: کرونا نیز این بازار را تحت تاثیر قرار داد و بیشتر واحد‌ها به دنبال شیوع آن تعطیل شدند. در این میان بحث مالیات مطرح می‌شود که به شدت توزیع کنندگان را تحت فشار قرار داده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران تشریح کرد: با توجه به رکورد بازار آهن تا ۲ ماه آینده باید تنفس مالیاتی داده شود و امکانات خاصی دهند و معافیتی را برای این روز‌ها و روز‌های تعطیل در نظر بگیرند تا از دغدقه‌ها توزیع کنندگان کاسته تا بازار رونق بگیرد.


بیشتر بخوانید: کاهش شتابزده تعرفه واردات پروفیل یو پی وی سی را متوقف کنید


رستگار بیان کرد: موضوع مالیات یکی از چالش‌های اساسی اصناف در این روز‌ها میباشد. از بهمن ماه تورم در این صنعت شروع شد و در اسفندماه با توجه به شیوع بیماری کرونا رکورد افزایش یافت و پیش بینی می‌شود تا ۳ ماه آینده وضعیت بازار این گونه باشد. تقریبا ۵ ماه از سال را اینگونه از دست داده ایم و نیاز داریم تا مساعدتی شود چرا که توزیع کنندگان به شدت متضرر شده اند.

او تشریح کرد: همکاران ما مجبور هستند برای جلوگیری از نوسانات کاذب و همچنین رضایت مشتریان با توجه به نیاز بازار، کالای خود را توزیع کنند، اما بازار با افزایش قیمت مواجه شده است. توزیع کنندگان منتظر بودند قیمت‌ها باز گردد، اما برنگشت و نتوانستند آن را جایگزین کنند و بازار به تعطیلی کشانده شد. هم اکنون هیچ مراوده‌ای نداشته ایم و پیش بینی می‌شود تا پایان وضعیت همینگونه باشد.

افزایش قیمت آهن با شیوع ویروس کرونا

حبیب اله بشارتی عضو انجمن آهنسازان در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بازار آهن از ۶ ماه گذشته با رکود زیادی مواجه شده بود اما با شیوع کرونا این بازار به صورت بی سابقه ای افت کرد که هیچ گونه خرید و فروشی در این بازار انجام نمی شود.

او بیان کرد: به دلیل اینکه بازار آهن رکود دارد، ساخت و ساز نیز با رکود بی سابقه ای مواجه شده است. انتظار می رفت که این بازار در شرایط رکود افت قیمت داشته باشد اما برعکس شاهد روند صعودی قیمت در این بازار هستیم که این موضوع منطقی نیست. 

رئیس اتحادیه آهنسازان ادامه داد: پرداخت مالیات و  اجاره مغازه یکی از اصلی ترین دغدغه های فروشندگان، تولید کنندگان و توزیع کنندگان این کالا است که متاسفانه تاکنون هیج همکاری در این خصوص صورت نگرفته است. انتظار داریم در این شرایط در پرداخت مالیات کمکی شود تا بتوان این بحران سخت را پشت سر گذاشت. 

بشارتی با اشاره به افزایش غیرمنطقی قیمت آهن و میلگرد در بازار،گفت: زمانی که مازاد تولید هفت تا هشت میلیون تومانی را داریم و در صادرات نیز مشکلاتی به‌وجود آمده چرا باید در بازار داخلی شاهد افزایش قیمت‌ها باشیم.

رئیس اتحادیه آهنسازان با گلایه از اینکه زمزمه افزایش بیشتر قیمت‌ها باعث شده تا فضا برای حضور دلالان و سوداگران در بازار فراهم شود، تصریح کرد: ما به عنوان توزیع‌کننده آهن، چندین بار مشکلات بازار را به مراجع مربوطه از جمله وزارت صنعت گزارش داده‌ایم، اما متأسفانه در این رابطه هنوز اقدام موثری صورت نگرفته است. بی‌سامانی بازار آهن باعث شده تا دلالان در این بازار حضور داشته و مدام به خرید محصولات و احتکار آن‌ها اقدام کنند.

به گفته کارشناسان اخذ مالیات باید متناسب با سود و درآمد باشد و زمانی که سود و درآمد کاهش پیدا می‌کند حتما به طور متناسب مالیات پرداختی هم باید کاهش پیدا کند.  با شرایط کسادی که در اثر گسترش ویروس کرونا در اقتصاد ایجاد شده، باید تغییراتی در میزان مالیات پرداختی ایجاد شود.

حالا انتظار می رود که مسئولان برای پشت سرگذاشتن این شرایط سخت و بحرانی دست به دست هم دهند تا بتوان از آن خارج شد. یکی از بزرگترین همکاری ها می تواند این باشد که مالیات از کاسبان گرفته نشود تا روال کار طبق گذشته پیش رود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۰
بی نام
۲۳:۳۰ ۲۴ تير ۱۳۹۹
تو همین چند ماه از همین پست خبریتون برسی کنید چقدر دیگه میلگرد گرون شده هیچ کس هم نیس نظارت کنه میلگرد شده کیلویی 12 هزار تومن اما دریغ از یه گزارش از شماها
جواد.
۲۱:۵۶ ۱۳ تير ۱۳۹۹
یک شاخه اهن 14دوازده متری شده یک وهشتصدهزار.بابا بخدا ما کارگریم چیه همین جور نرخ و میبرید بالا.له شدیم به مولا
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۲ فروردين ۱۳۹۹
تازمانی که دلال جماعت احتکارکنه ومردم زمان گران شدن بیشتر بخرن وانصاف بین تمام اقشار جامعه وجود نداشته باشه اوضاع هرکی به هرکی هست گرونی هست وگرانی هم هست ازخدا بخواین خودش درست کنه مسولان کاره ای نیستن فقط امیدوارم باکاراشون بدترش نکن
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
کارمندی که بخواهد خانه ای بسازدباای قیمت دوز افزون اهن مگر خواب ان راببیند ترا بخدا کنترل کنید
ناشناس
۱۸:۳۲ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
با میلگرد هایی که قبلا خریده بودم نصف خونه رو ساختم حالا خدا میدونه کی بتونم اهن بخرم و بقیشو بسازم واقعا هیچگونه نظارتی نیست
رصا
۱۷:۵۹ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
مردم ابنقدر بی خود داد وبیداد نکنید کسی نیست به داد شما برسه مگر خودتان به هم رحم می کنبد گرانی وتورم وتحریم وکرونا ومرگ و..... نتبجه چه چیزی در ایران می تونه باشه
محمد
۱۶:۳۴ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
سلام
ناشناس
۰۵:۴۲ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
تنها راه ارزونی دادن سهمیه به اونابی که پروانه ساخت دارنه..
ناشناس
۰۰:۵۱ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
سلام ، چرا تو این سه ماه اخیر اهن اینقدر گران شده ؟ بعد میگویند چرا رکود شده خوب کسی پول نداره خرید کنه چه خبره شب می خوابی صبح بلند میشی گرون تر از روز قبل!!!
ع
۲۲:۵۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
با شیوع کرونا تمام بازارهای بورس دنیا افت داشتند ولی بورس ما ماشاالله جهش داشته.در شرایط رکود آهن باید ارزون بشه چون تقاضا کم میشه ولی تو این شرایط قیمتها نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش هم داشته.کلا کشور ما همه چیزش برعکسه
ع
۲۲:۵۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
با شیوع کرونا تمام بازارهای بورس دنیا افت داشتند ولی بورس ما ماشاالله جهش داشته.در شرایط رکود آهن باید ارزون بشه چون تقاضا کم میشه ولی تو این شرایط قیمتها نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش هم داشته.کلا کشور ما همه چیزش برعکسه
ناشناس
۲۲:۵۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
چه کشور بی ثباتی داریم اواسط مهر بود که برای ساختمون میله گرد خرید کردم ۴۲۰۰ بود بعد دو ماه اومده شد ۵۲۰۰ بعد اوایل بهمن اومد ۶۲۰۰ یهویی از ۱۵ بهمن به بعد شد نزدیک ۷۸۰۰. کشورم اینقدر بی صاحب هر کسی هر نرخی بده مردم مجبورن بخرن. چون هیچ کسی نیست نظارت و بررسی کنه. الان تیرچه متری ۱۳هزار تومن رو باید ۲۶ هزار تومن خرید بعد میگن مسکن چرا بالا میره و پایین نمیاد
محمد
۲۲:۱۷ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
تورابه خدایکی رسیدگی کنه،چرابه قیمتها نظارتی نمیشه،چراآهن بایدانقدرگرون باشه،چرامستضعف بایدروز به روز بدبخت تربشه ونتونه چارتاآهن بخره یه اتاق باش بسازه وروزبه روزبدبخت ترشه،ولی ثروتمندروز به روز ثروتمندتروبگن قیمت همینه که هست نمیخرن گرونترش میکنیم بعدبرای صدهزاراضافه کردن حقوق کارگراشون شکم پاره میکنندبایدمسیولین به ویژه قوه قضاییه داخل بشن وحقوق مستضعفاروپیگیرباشن
محمد دلاور
۲۲:۱۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
به نظر من همه این حرفها مسخره کردن مردم اگه راست میگن مثل زمان آقای رفسنجانی اهن به قیمت تمام شده به کسانی که پروانه ساختمانی داره بدن
حسین
۲۲:۰۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن فروش ها وضع اشان خوبه و سود خوبی می برند حالا چند ماه هم ضرر کنند مثل بقیه چی میشه
الیاس
۲۰:۲۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
سلام قیمت اهن در اصل این نیست باید خیلی کمتر از این بشه یعنی چی یک کیلو پروفیل ۱۱ هزار تومان چه خبره من جوشکارم مانده ام با این قیمت چطوری کار کنم خواهشا کاری انجام دهید قیمت بیاد پایین باتشکر
ناشناس
۱۹:۳۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
عامل تمامی گرانبها بزرگ بودن جیب سرمایه داران ودر راس آنها خوددولت بیسواد است.این بلای الهی به خاطر همین ظلم های آنهاست .
علی
۱۹:۰۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
دولت تا زمانی که جلوی سلف خری در بازار آهن آلات نگیره وضع همین است طرف میره یک ماه تولید کارخانه را می خره بعد بازار دستش میگیره آهن آلات هم که خراب شدنی وتاریخ انقضاء نداره در وضعیت تحریم که از زمان جنگ هم بدتره دولت باید هر گونه تخلف در عرصه تولید وعرضه را جلویش را بگیرد من می خواستم یک کارگاه تولیدی بزنم که با این قیمت آهن ومیلگرد دست نگه داشتم امیدوارم که دولت فکری به حال وضعیت قیمت آهن آلات بکند که خیلی از کسانی که که با آهن آلات سر. وکار دارند از یک ماه قبل از عید کارشان خوابیده متأسفانه با این قیمت نفت وافزایش دلار دور نمایی برای اقتصاد وکاهش هزینه ها نمی توان متصور بود
امین
۱۸:۵۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
تنفس مالیاتی بدن ب شماهایی ک نون تو خون مردم میزنین؟؟عجبا!!!انصاف داشته باشین قیمتارو اینقد بی رحمانه بالا نبرین تا خدا بداد هممون برسه
مجید
۱۸:۴۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
بزودی تمام بیابانهای اطراف ذوب آهن پر از آهن ومیل گرد میشود وخریداری نخواهد داشت این موضوع قبلا بازم اتفاق افتاده وسبب پائین آمدن قیمتها شده بزودی خواهید دید که ذوب آهن وامثال آن به سبب نبودن خریدار قادر نخواهند بود دستمزد وحقوق کارمندها وکارگراشونو بدند اونوقت چوب حراج میزنند به مالشون
اصغر
۱۸:۴۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
خونه ای ک بی صاحب بشه همینه دیگه
ناشماس
۱۸:۲۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
متاسفانه کنترلی بر روند افزایش قیمت ها نیست
ناشناس
۱۸:۲۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آره واقعا چرا آهن باید یکباره ، قیمتش دوبرابر بشه؟
ناشناس
۱۸:۲۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
رحم کنید به مردم قیمت آهن رو بیارید پایین
اینکه دست خودتونه
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن فروش ها آهن را کیلویی ۴۰۰۰تومان تا توانستند ،خریدند وانبار کردند و یک شبه کردنش کیلویی ۸۰۰۰تومان دیگه چه میخوان ،خدا میدونه ،میخواستند اینا چکار کنندشب عیدی،اما کرونای خداوندی ،فعلا اونا را زمینگیر کرده، امیدوارم آهن ارزون بشه، از دست این دروغگوها....
علیرضا
۱۷:۰۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
در صورت مالیهای ذوب اهن که میلگرد تنی ۴۷۰۰ زده...من نمیدونم چطور تو بازار بالای ۷ تومن معامله میشه...نظارت نیست واقعا
مرتضی
۱۶:۵۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
وقتی می بینی تقاضا کم شده ولی آهن گرون شده یعنی گرونی دست خودشون است .بهترین واکنش نخریدن مردم و بسته شدن بازار آهن فروشاست .
محمدی
۱۶:۵۷ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
اخه چرا باید اینجوری بشه نتونیم بخریم اهنم وارداتیه مگه
محمد
۱۶:۴۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
به نظر من بازار ساخت و ساز خیلی تو این برهه زمانی میتونه کمک کنه به اقتصاد ولی نمیدونم چرا دولتی ها بی خیال این قضیه هستن
محمد خالوی
۱۵:۴۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
راهی باز میشدقیمت اهن الات از دست دلال بازی خلاص و وبرای مردمانش قیمت باشد ودولت مردانه درمقابل این مسلهبایستد
ناشناس
۱۵:۲۸ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
ای داد وبیداد
پارسا
۱۴:۵۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
افزایش قیمت آهن و ساختمان مربوط به بهمن ۹۸ بود. فقط رکود بازار و کاهش خرید و فروش آهن و ملک در زمان حال پا برجاست.
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
نگران نباشید در کشور بیشتر مسولان یا فروشنده بزرگ هستن یا طرفدار سرمایدارها اون کسی از باز سود نمیبرد و تا به امروز قشر ضعیف جامعه است سوم اینکه عجله نکنید اونهای که اون بالا نشستن بیشتر با شما هستن
Hasan
۱۴:۱۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
چون من منتظرم که قیمت بیاد پایین برا خونم ۶ تن بخرم

اگه من خریدم میاد پایین

دلیلش منم
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
بخر که ارزون بشه ماهم بخریم
مجید
۱۸:۴۸ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
دلیلش شما نیستی دلیلش نبودن مدیریت ومسئول دلسوزه ولی با این وضعیت پکیده بازار مجبورن بیارن پائین نگران نباش اگه میتونی صبر کن
ایرانی شرافتمند
۱۴:۰۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
چه چیزی افزایش پیدا نکرده ؟خدا خودش میداند روزگار سخت یعنی چی-دولت محترم نمیدام چرا قیمت هارا پایین نمیاره؟!
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
دولت خلق اسکناس میکنه .فضارا واسه رانت خوار و دلال باز میکنه که بتونه جبران عدم فروش نفت را از طریق دریافت مالیات بکند .شیر فهم شدید
حمید
۱۲:۵۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
چرا فقط مصرف کننده نابود بشه ان شاالله چنان رکودی به بازار آهن بخو ره تا همه با هم زمین بخوریم نه فقط مصرف کننده
وزارت صمت که خودش خلاف کار ومافیای اصلی تمام اصناف است
مجید
۱۲:۵۲ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
یه نفر تو شهر دنبال خرید خونه نیست همه چی راکد مردم از خونه در نمیان چه برس خرید خونه
علی
۱۲:۴۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
وقتی دارن گران میفروشن ، اصلا به مردم فکر میکنن؟
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
دلال ها خون مملکت رو توشیشه کردن چرا گردن این ها رو نمیزنید
ناشناس
۱۸:۲۶ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
چون دلالی در کار نیست
خودشونن میخوای گردن فک و فامیل خودشونو بزنند؟؟؟
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
چون خودشونن میخوای گردن فک وفامیلشون رو بزنند؟؟؟
ناشناس
۱۸:۳۷ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
چون خودشونند
محمد
۱۱:۵۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
3ماه بخاطره این میلکرد بنایی تعطیل کردیم نمیدونم کی میخواد درست بشه.
رسول
۱۱:۲۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
با سلام این چه تدبیر و امیدی بود مسئول به مردم دادن و مردم بدبخت کردن.پارسال خونه ای که بصورت مجتمع و کسی سراغشو نمیگرفت قیمش چهل ملیون بود الان تو عرض یسال شده پنج برابر.جوونها مشکل بیکاری داشتن مشکل مسکن هم اومد رو مشکل ها.جوون بدبخت با چه امیدی زندگی کنه با این حقوق های کم نه میشه زندگی کرد نه اجاره داد و نه پس انداز و ...
فقط مردمو بدبخت کردین که خدا ازتون نگذره.
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
اهن فروشی داره عجب فریاد تابلوییی اونم اهن فروش خدایا اینا چی میگن خدایا تمومش کن
ناشناس
۱۰:۲۲ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن فروشان سود میلیاردی کردند باز ناراحت و نگران هستند
علی
۰۹:۵۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
اینها عادت کردند خون مردم را تو شیشه کنند، مالیات و اجاره بهانه است، من اینها را می شناسم در طول یک هفته پول یکسال اجاره و مالیات را در می آورند.
ب ح
۰۹:۵۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
سلام درمورد گرانی آهن ومیلگرد نظارت شود تابه روال عادی برگشته ومردم توان خرید داشته باشند با توجه به مشکلات که قشرجامعه دارند .
ناشناس
۰۸:۳۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
کاش فقط گرانی آهن دلیلش باشه


توی مملکتی که آهن آلات خود به خود وقتی تولید خودمون هست اینچنان بدون حساب و کتاب گرون میشه، ببینید دیگه بازرگانان چه گوشی از ملت ببرند
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
تیتر زدین مردم به داد آهن فروشان برسند.!!!
مگه اون موقع که آهن فروشان قیمت ها رو ساعتی بالا بردند و مردم مصرف کننده مجبور بودن هزینه رو پرداخت کنند آهن فروشان وجدان داشتند.
خدایی کرونا رو خدا فرستاد تا تلنگری به بعضی ها باشه و اینکه بازاریان شکرگزار مشتریان خود باشند و این قدر از مردم پول نگیرند
ناشناس
۰۸:۰۱ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
خب بالاخره نوبتی هم که باشه ایندفعه نوبت میلگرد هستش که مقصر شناخته بشه،باید ببینیم دلایل میلگرد چیه که قیمت ساختمان رو گرون کرده
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
بی انصافا این چند ماه برای ما بدبخت کردیم با این قیمت ناگهانی سودای نجومی کردین حداقل دراین شرایط مملکت بدرد جای بخورید واقعا این مالیات برای شما خیلی سنگین هست ..... بی انصاف نباشین
مهدی
۰۷:۲۲ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
سلام اینقدر خوردن در طول این سالها هنوز نیاز به مساعدت دارید؟خواهشا از این وضع سواستفاده نکنید . با درامد بالا و فرار مالیاتی هر روز پولدار شدید!!!!!!!خونه های به اون گرونی دلال بازی در بازار اصلا علت گرون شدن اهن این دلال بازی این صنف هست بروید خجالت بکشید ومظلوم نمایی نکنید
ناشناس
۰۶:۴۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
واقعاً مسخره ست. مواد اولیه میلگرد از سنگ آهن تا گاز وبرق و نیروی انسانی خود کارخانه وذوب اهن صددرصد داخلی باشه تولید هم کم نشده باشه بعد قیمت از دست همه خارج میشه اخه یعنی چه کی باید پاسخگو باشه
ناشناس
۰۶:۲۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
مگه متری ۸ الی ۴۰ میلیونی واحد مسکونی آپارتمان را کسی جلویش را گرفت که حالا دنبال گرانی آهن کسی باشه ؟ مگه کسی با درآمد بخور نمیری که وجود داره میتونه هم خانه قسطی بهره و هم پول اجاره بده و تورم وبی کاری را تحمل کنه ؟ الان مواد فروش هم اینقدر پول در نمی آوره که دستش برسه یک آپارتمان بخره چه برسه به ما
ناشناس
۰۵:۵۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
خود کرده را تدبیر نیست
ناشناس
۰۲:۴۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
مجلس ترکیه سربازی رو از ۱۲ ماه به ۶ ماه کاهش داده ولی سربازی در ایران دو سال است و مجلس هیچ قدمی برای رفاه حال سربازان بر نمیداره اصلا این قشر مظلوم فراموش شده ستند!
قاسم
۰۲:۳۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
روزهایی که قیمتها دقیقه ای بالا میرفت همین فروشنگان مثلا محترم با اکراه جنسشان را میفروختن حقشونه
ناشناس
۰۲:۰۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن خریدن دپو کردن گرانتر بفروشن حالا مونده رو دسشون چوب خدا همینه میخان من مستاجر چادر نشین بشم
ناشناس
۰۱:۴۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن فروشان از طبقات مرفه جامعه هستند.
داد لازم ندارند.
ناشناس
۰۱:۲۳ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
مافیای آهن ومسکن.
حسین شیرازی
۰۱:۱۷ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
میشه لطف بفرمایید تعزیرات الان دقیقا کجا و مشغول چه کاری هستند؟!
چرا به مغازه های سطح شهر سرکشی نمیکنند؟! میوه فروشی ها نهایت سوءاستفاده از این وضعیت رو میبرند
گوجه 6/500 قیمت یک هفته پیش 3/500
سیب زمینی 7/000 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 4/000
پیاز 13/000 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 9/000
موز 36/000 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~16/000
پرتقال 20/000 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 8/500
بادمجان 6/000 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3/000

در این شرایط مردم فقط فکر این هستند شکمشان سیر کنند نه خرید میلگرد!
ناشناس
۰۱:۰۸ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
شما که میخوای از مرغ فروش، گندم کار، آهن فروش و غیره همه رو در یابی و قیمت هارو ببری بالا ، پس مردم عادی که درامدی و شغلی ندارن چی ؟ همش گرونی
ناشناس
۰۰:۴۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
مجلس ترکیه سربازی رو از ۱۲ ماه به ۶ ماه کاهش داده ولی سربازی در ایران دو سال است و مجلس هیچ قدمی برای رفاه حال سربازان بر نمیداره اصلا این قشر مظلوم فراموش شده ستند!
ناشناس
۰۰:۳۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
آهن کیلویی هشت هزار تومان الان رسیده به دوازده هزار تومان میخواستیم یه خونه در روستای خودمون بسازیم دیدیم با این وضعیت نمیشه ساخت دست نگه داشتیم مسئولین محترم خواهشا رسیدگی کنید