سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی

پیشگیری فردی از ابتلا به بیماری کووید۱۹، مهم‌ترین اقدام برای کنترل شیوع بیماری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد حسینی رئیس واحد تغذیه و کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان قلب الزهرا (س) گفت: ارتقای ایمنی بدن در کنار رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط، مهم‌ترین اقدامی است که می‌توان برای پیشگیری فردی انجام داد، همچنین می توان با رعایت نکات تغذیه‌ای در این روز‌ها ریسک ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهیم.

او، در خصوص راهکار‌های تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، مصرف روزانه سبزی با سالاد و انواع خانواده کلم، استفاده از منابع پروتئین و ویتامین c در غذا، نوشیدن روزانه حداقل دو لیتر مایعات در روز و استفاده از میوه‌های فصلی مانند انار و مرکبات را توصیه کرد.

محمد حسینی، همچنین خوردن غذا‌هایی که خوب پخته نشده مانند تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغز پخت نشده اند و سایر غذا‌های صنعتی را منع کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.