به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه نان قندی در بین انواع نان سنتی مثل فطیر، شیرمال، ساجی، کسمه و … پخت و خوردن نان قندی یعنی همون نان نازک و شیرینی که در بیشتر قنادیها و فروشگاهها وجود داره هم خیلی دوست داشتنی است و هم خیلی راحت که خوشبختانه تهیه اش نیازی به دستگاه و وسیله خاصی نداره و هر کسی به راحتی با کمترین هزینه میتونه توی خونه نان شیرین تهیه کنه و در وعدههای صبحانه و عصرانه همراه شیر و چای سرو کنه که خوردنش حسابی میچسبه.
مواد لازم برای نان قندی
آرد سفید ۹۰ گرم
سبوس گندم ۱۰ گرم
کره ذوب شده ۵۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کنجد و سیاهدانه به میزان لازم
تهیه نان خانگی از این جهت که با مواد اولیه مرغوب تهیه میشه طرفدار بسیار داره و به راحتی میشه مواد و طعم دهندههای مختلف و مفیدی رو با مواد مخلوط کرد تا نانهای متنوع و متفاوتی داشته باشید و هم چنین هنگام بافت نان میتوان خلاقیت به خرج داد و افراد خانواده رو به راحتی برای خوردن دست رنجتون ترغیب کنید.
خب حالا نوبت این شده که بهتون نان قندی خوشمزه رو آموزش بدم تا با درست کردنش بتونید سرگرمی دلنشین و مفیدی داشته باشید. یادتون نره هنگام تهیه خمیر سعی کنید بچهها رو در انجام کار شرکت بدین تا بیشتر راغب به خوردن نان مخصوصا نانهای سالم بشن. خوشحال میشم در ادامه همراه من باشید تا با فوت و فن تهیه نان خوشمزه قندی آشنا بشید.
طرز تهیه نان قندی
مرحله اول:
کرده ذوب شده و پودر شکر را با همزن به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و سبک شود.
مرحله دوم:
در این مرحله شیر، هل و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
مرحله سوم:
سبوس گندم را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم:
آرد را به تدریج بیافزایید تا خمیر نسبتا شل و چسبناکی داشته باشید. (دقت کنید خمیر نان قندی سفت نیست)
مرحله پنجم:
سینی فر یا قالب ۲۰ در ۳۰ را کمی چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را به ضخامت دو میلی متر به طور یکسان و با دست چرب شده در سینی پهن کنید و روی آن را با چنگال سوراخ کنید.
(می توان به جای آرد پاشی کردن کف سینی کاغذ روغنی پهن کرد)
مرحله ششم:
زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بعد با برس قنادی روی سطح خمیر بمالید و سپس روی خمیر مقداری کنجد، سیاه دانه یا انواع مغز خوراکی بپاشید.
مرحله هفتم:
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از آن گریل فر را به مدت ده یا پانزده دقیقه روشن کنید تا روی نان قندی حسابی طلایی شود.
نکات کلیدی تهیه نان قندی
– برای تهیه این نان صبحانه میتوان از آرد سبوس دار کامل به میزان ۱۰۰ گرم استفاده کرد.
– کره را به روش بن ماری ذوی کنید یعنی ظرف کره را روی بخار کتری قرار دهید تا به صورت غیر مستقیم ذوب شود.
– روغن جامد را میتوان جایگزین کره کرد.
– اگر میخواهید نان قندی نرم داشته باشید آن را در ظرف دربسته قرار دهید وگر نه بگذارید در مجاورت هوا تا خشک شود.
منبع:تابناک باتو
انتهای پیام/