سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مربای فلفل، ترکیب طعم تند و شیرین

مربای فلفل هالوپینو، مربایی با طعم خاص است که کمتر کسی آن را تهیه می‌کند. این مربا پس از آماده شدن می‌تواند در کنار غذا‌های گوشتی، سرو شده و طعمی متفاوت به آن‌ها ببخشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربای فلفل هالوپینو، مربایی با طعم خاص است که کمتر کسی آن را تهیه می‌کند. این مربا پس از آماده شدن می‌تواند در کنار غذا‌های گوشتی، سرو شده و طعمی متفاوت به آن‌ها ببخشد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی مربای فلفل، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب بزرگ: یک عدد

فلفل هالوپینو خرد شده: نصف پیمانه

سرکه سفید: یک چهارم پیمانه

فلفل قرمز شیرین خرد شده: دو پیمانه

سرکه سیب: نصف پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه:

سیب را پوست گرفته و به شکل مکعب‌های کوچک، خرد می‌کنیم.

فلفل قرمز و هالوپینوی خرد شده را به همراه سیب، سرکه‌ی سفید، سرکه‌ی سیب و شکر، در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط، قرار می‌دهیم.

مواد را هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم تا به درجه‌ی جوش برسند.

حرارت را کم می‌کنیم و مربا را به مدت نیم ساعت، به همراه هم زدن، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا قوام آید.

مربا را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

مربای فلفل آماده شده را در ظرفی شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگه می‌داریم.

این مربا را می‌توان در کنار خوراک‌های تهیه شده با گوشت یا مرغ، سرو کرد.

منبع: تابناک بانو

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، مربای فلفل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.