سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات دانستنی درباره لیمو عمانی

در مورد استفاده از لیمو عمانی، بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته‌های آن را خارج کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیمو عمانی همان لیمو ترش معمولی خشک شده است. اما شهرت آن به اسم لیمو " عمانی " به دلیل این است که شهر عمان پایتخت کشور اردن معروف‌ترین نوع لیمو را دارد.

کشور‌های اردن، لبنان و فلسطین بین سایر کشور‌ها از نظر محصولات مرکباتی، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد؟! شهرت جهانی دارد.

ولی بعضی‌ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می‌نامند. چنانکه میدانید کشور عمان فاقد هر نوع محصولات مرکباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است!

در مورد استفاده از لیمو عمانی نیز همانطور که قبلا توضیح داده ام، بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته‌های آن را خارج کنید و به همین صورت داخل خورش استفاده کنید تا به جای طعم پوست لیمو، از طعم و عطر خود لیمو بهره‌مند شوید.

بعضی‌ها نیز از گرد لیمو عمانی استفاده می‌کنند که در بعضی از خوراک، باعث کدر و تیره شدن رنگ خوراک میشود؛ و معروف‌ترین روش استفاده از لیمو عمانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ کردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل خورشهاست که راجع به این موضوع قبلا کاملا توضیح داده ام.

در این روش بیشتر از آنکه عطر و مزه لیمو داخل خورش شود، خورش مزه پوست لیموی خشک شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد. ((البته با نهایت احترام به پیشکسوتانی که همچنان از این روش استفاده می‌کنند عقیده و تجربه و تحقیقات شخصی را بیان کردم))

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: لیمو عمانی ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.