شهرام آشتاب اظهار کرد: شهرستان کرمانشاه در جذب تسهیلات بخش مکانیزاسیون کشاورزی در سالجاری اهتمام جدی داشته است و از تمامی پتانسیل به منظور ارتقاء ضریب مکانیزاسیون شهرستان و جذب ادوات مناسب استفاده گردیده است.
این مسئول در ادامه به مجموع اعتبارات جذب شده برای بخش مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون و از محل خط اعتباری ۷ مکانیزاسیون ۲۲۰میلیارد ریال اعتبار جذب و به بخش مکانیزاسیون شهرستان تزریق گردیده است.
آشتاب گفت: با پرداخت این تسهیلات ۱۱۵ دستگاه انواع تراکتور و همچنین ۲۴۰ دستگاه ادوات دنباله بند به ناوگان مکانیزاسیون در شهرستان کرمانشاه اضافه شده است و این روند تا پایان سال ادامه دارد.
آشتاب با بیان اینکه تلاشهای خوبی برای توسعه مکانیزاسیون در این شهرستان صورت گرفته است، افزود: با همه این تلاشها بخش مکانیزاسیون شهرستان کرمانشاه نیاز به بروزشدن و ارتقاء به ضریب بالاتری را دارد.
او اظهار کرد: باید در جهت بالا بردن میزان تولید، کیفیت محصولات تولیدی و افزایش بهره وری گامهای اساسی برداشته شود و با کشت مکانیزه میتوان هزینه تولید محصولات کشاورزی را پایین آورد، همچنین با توجه به خشکسالی و کاهش بارندگی طی سالهای اخیر در این شهرستان، برای حفظ آب و خاک باید به سمت و سوی استفاده از فناوریهای جدید و بهره برداری از ماشین آلات نوین از جمله ادوات کم خاک ورزی، بی خاک ورزی و استفاده از کمبینات رفت.
او ادامه داد: سال ۹۶ از محل خط۶مکانیزاسیون کشاورزی ۲۳۰میلیارد ریال توسط شهرستان کرمانشاه جذب گردید.
انتهای پیام/ز