سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تا پایان امسال ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید می شود.

محمد نظر پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: ما در استان همدان ۵۲۴ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۹ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه مرغ داریم و تا کنون  بیشتر سهمیه تولید گوشت مرغ استان انجام شده است.

او با اشاره به اینکه در استان همدان بیشتر از نیاز مصرفی مردم استان گوشت مرغ تولید می‌شود افزود: روزانه در استان ۱۳۸ تن گوشت مرغ و سالیانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۴ هزار تنی گوشت مرغ استان در مقایسه با پارسال خبر داد و گفت: گوشت مرغ مازاد استان به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

انتهای پیام/ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.