سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ به سوالات شما؛

مصرف زیاد ویتامین C شانس ابتلا به کرونا را افزایش خواهد داد

یک متخصص تغذیه گفت: مقدار دریافت زیاد هر ماده به خصوص ویتامین C باعث آسیب به بدن می شود.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تاثیر مصرف ویتامین C بر افزایش مقاومت بدن در مقابل ویروس کرونا گفت: مقدار دریافتی هر ماده مغذی در صورت زیاد مصرف کردن باعث آسیب، مشکل و ضرر به بدن خواهد شد.

او افزود: آهن عنصری بسیار مهم برای بدن است، اما اگر زیاد مصرف شود به عنوان رادیکال آزاد سرطان زا می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: ویتامین C یکی از ویتامین‌های مورد نیاز روزانه است که باید از طریق مواد غذایی حاوی این ویتامین دریافت شوند همچنین اگر زیاد استفاده شود باعث مشکل و کاهش سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا خواهد شد.

رحمانی ادامه داد: اگر ویروس کرونا وارد بدن شده باشد در صورت زیاد مصرف کردن ویتامین C باعث ایجاد معضل خواهد شد، اما در صورت وارد نشدن این ویروس به بدن به علت اینکه یک محلول در آب است شاید مشکل چندانی ایجاد نکند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به میزان مصرف ویتامین C اظهار کرد: توصیه می‌شود افراد عادی روزانه به طور متوسط حدود ۲ تا ۳ واحد انواع مختلف میوه مصرف کنند.


بیشتر بخوانید: آیا لباس‌ها هم به ویروس کرونا آلوده می‌شوند؟


رحمانی تصریح کرد: میوه جات باید به میزان متوسط مصرف شوند؛ برای مثال پرتقال یا سیب درشت ۲ واحد حساب می‌شود که بهترین زمان استفاده از میوه جات میان وعده است و هیچ وقت نباید دو میوه همزمان مصرف شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره موادغذایی حاوی ویتامین C گفت: سبزیجات و میوه جات تازه حاوی مقدار زیادی ویتامین C هستند که ویتامین‌های آن‌ها در صورت حرارت زیاد یا ماندن در هوا کاهش یافته یا از بین می‌روند.


بیشتر بخوانید: آیا دود اسپند تاثیری در مهار کردن ویروس کرونا دارد؟


او افزود: مرکباتی مانند پرتقال، نارنگی، نارنج و انواع لیمو‌ها غنی‌ترین منبع ویتامین C هستند و در لیست سبزیجات گوجه فرنگی منبع مفیدی برای تامین ویتامین C خواهد بود.

رحمانی گفت: با وجود انتشار ویروس کرونا سبزیجات خام ممکن است منشا آلودگی باشند پس در این صورت مصرف گوجه فرنگی و هویج توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
وحید
۲۳:۰۳ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
ببخشید همه ی دنیا به وینامین سی رسبدن این خانم میگه نخورید؟!!!!! واقعا اگه دکترا این نظر رو رد میکنن پست این بنده خدا رو حذف کنید
محمد نیازی
۱۹:۳۰ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
ویتامین سی در درمان پیشگیری کنترل تاثیر مثبت دارد همچنین لیکوپن و اناناس. ..البته الان گویا اثبات شده ..من خودم عفونت سرما خوردگی شدید همراه لرز و درد داشتم یک لیوان اب با قرص جوشان عالی بود برام
ناشناس
۰۲:۵۱ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا در بیمارستان به بیماران کورانایی ویتامین c میدن پس ؟؟؟؟؟؟؟؟
مریم
۰۰:۲۱ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
به این خانم دکتر بفرمایید پس چطوره که در مراکز تحقیقاتی معتبر داره روی درمان ویروس کرونا با ویتامین c تحقیق و آزمایش میشه و چطوره که یک دکتر عکس هایی رو از درمان بیمار مبتلا به کرونا با تزریق روزی 10 گرم ویتامین c منتشر کرده؟