وی گفت:اقدامات صورت گرفته در این رابطه اعم از اندازه گیری دمای بدن کارگران در بدو ورودبه شرکت جهت وصول اطمینان از دمای بدن،تعطیلی نمازخانه و کانتین به دلیل اینکه انتقال ویروس هنگام پخت غذا و توزیع آن به کارگران وجود دارد.
حیدری افزود:استفاده از مواد ضد عفونی کننده مثل الکل ،کلر وتمیز کننده ها در قسمت اداری و سرویس بهداشتی و تهیه دستکش برای کارکنان ستادی وهمچنین دریافت پوستر از مرکز بهداشت و نصب آن در محیط کارگاه صورت گرفته است.
حیدری کارشناس بهداشت در پایان گفت:کارگران حتما در محیط کار از ماسک استفاده کنند ودر هنگام عطسه یا سرفه حتما با گودی آرنج و یا دستمال جلوی دهان وبینی خود رابپوشانند و همچنین فاصله از یک دیگر را رعایت کنند و به طور مکرر دستهای خود رابشویند وحتما دستمال و ماسک استفاده شده ای خود را در سطل های زباله درب دار بیندازند.
انتهای پیام/ک