سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کره زمین میزبان یک کره ماه جدید شد

محققان طی تحقیقات خود متوجه ورود یک شهاب‌سنگ موقت به مدار زمین شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، زمین توانسته یک جسم فضایی را به خود نزدیک کرده و آن را وارد جو مدار خود کند. این شهاب‌سنگ که با عنوان CD3 شناخته می‌شود دومین جسمی است که در مدار زمین به چرخش در آمده، اما قرار نیست تا مدت زیادی در این موقعیت مکانی باقی بماند. این شهاب‌سنگ یک ماه موقت برای زمین است که به زودی از مکان خود می‌رود. گفته می‌شود محققان انتظار دارند تا جدایی این شهاب‌سنگ در ماه آپریل به وقوع بپیوندد و سپس این شی در مدار خورشید قرار گیرد.

چرخش ماه جدید به دور زمین

این شهاب‌سنگ توسط کسپر وایرزچس و تئودور پرین، دو متخصص تحقیقات فضایی سازمان کاتالینا اسکای کشف شده است. این سازمان یکی از زیر مجموعه‌های ناسا است که در دانشگاه لونار آریزونا قرار دارد و پروژه‌های فضایی را تحت نظر دارد. این شرکت به یک برنامه مشاهدات اشیاء فضایی مجهز است که اطلاعات جدید را در اختیار ناسا قرار می‌دهد. محققان این شرکت به ناسا کمک می‌کنند تا مسیر رفت و آمد اشیاء فضایی را شناسایی کنند و آن‌ها را پیش‌بینی کنند.

این افراد تا به حال دو الی سه ماهواره فضایی را در مدار زمین یافته‌اند که به صورت اتفاقی در این محل قرار داده شده بودند. گفتنی است که شئ جدید روز سه‌شنبه توسط این اشخاص مشاهده شد و سپس آن‌ها در طی یک بیانیه توضیح دادند. در این بیانیه نوشته شد: " مشاهدات و تحقیقات ما نشان می‌دهد این جسم تنها برای یک دوره موقت مهمان مدار زمین است " همچنین در ادامه این بخش آمده بود " هیچ نشانه‌ای از اشیاء مصنوعی و ساختگی بر روی این شئ وجود ندارد و ما سعی داریم تا تحقیقات دقیق‌تر و بیشتری را بر روی این شهاب‌سنگ انجام دهیم ".

گفتنی است که قطر این شهاب‌سنگ ۶.۲ الی ۱۱.۴ فیت محاسبه شده است. یکی از محققان این پروژه در توئیتر خود نوشت: " انتظار می‌رود تا در هفته‌های آینده مشاهدات بیشتری بر روی این جسم فضایی صورت بگیرد. ما سعی داریم بفهمیم تا منشاء شکل‌گیری این شهاب‌سنگ چه و کجا بوده و در نهایت به این نتیجه برسیم که دقیقا در چه زمانی این جسم به مدار زمین پیوسته است". گفته می‌شود پیوستن یک جسم موقت به مدار یک سیاره بسیار کمیاب است چرا که مسیر طی شده توسط یک شهاب‌سنگ معمولا بسیار دقیق و بدون تغییر است.

 


بیشتر بخوانید: جهان برای مبارزه با ویروس کرونا از چه فناوری‌هایی کمک گرفته است؟


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.