پرنیان اظهار داشت: تاکنون تنها سه نفر مشکوک به بیماری در محدوده این دانشگاه شناسایی و قرنطینه شده اند که تا مشخص نشدن نتیجه آزمایشات نمیتوان در مورد نوع بیماری آنان اظهار نظر کرد.
او افزود: پیش بینیها و اقدامات لازم به منظور مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر انجام شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: دارو و تجهیزات موردنیاز تامین و ذخیره سازی و یک بخش ویژه نیز در بیمارستانها برای مقابله با این بیماری ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در صورت مشاهده و مراجعه افراد مشکوک، نمونه برداری لازم برای تشخیص قطعی انجام خواهد شد و این افراد تا حصول نتایج تحت نظر قرار میگیرند.
پرنیان تاکید کرد: تاکنون هیچ مورد قطعی در شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه گزارش نشده است و از عموم مردم بویژه کاربران فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در خواست میشود از دامن زدن به شایعات پرهیز کنند و مطمئن باشند چنانچه موردی در این زمینه مشاهده و نتیجه آزمایشات قطعی شد اطلاع رسانی لازم از سوی دانشگاه انجام میشود.
کوثری فرماندار شهرستان ایرانشهر گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور تدابیر لازم در سراسر این شهرستان پیش بینی شده است
او گفت: تمام تمهیدات لازم برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در خصوص پیشگیری از این ویروس در سطح شهرستان اتخاذ شده است
ابوذر کوثری در حاشیه جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ایرانشهر افزود: مقابله با شایعههای مطرح شده در زمینه بیماری کروناویروس در فضای مجازی و اطلاع رسانی دقیق و موثر باید به قید فوریت از طریق رسانههای رسمی و شبکههای اجتماعی مجوزدار انجام شود.
او تاکید کرد: اقلام ضدعفونی کننده بهمنظور مقابله با ویروس کرونا از سوی ادارات شهرستان تامین و دانشگاه علوم پزشکی دستورالعملها و آموزشهای بهداشتی لازم را برای پیشگیری از این بیماری توزیع و ارائه کند.
فرماندار ایرانشهر گفت: آمادگی کامل مجموعههای نظارتی و بازرسی شهرستان برای برخورد با موارد تخلف نظیر عرضه ماسک در ایرانشهر وجود دارد و این بازرسیها روزانه انجام میشود.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد اطلاع رسانی لازم در مورد بیماری کرونا فقط از طریق دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.
اداره صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات بازرسی از داروخانهها برای عدم احتکار مُسکنها و مواد شوینده گندزدا و گرانفروشی را در اولویت قرار دهد.
آموزش و پرورش استفاده از صابون مایع و مواد شوینده در سرویسهای بهداشتی را مورد توجه قرار داده و مرکز بهداشت نیز دستورالعملهای شستشوی دست و استفاده از مواد شوینده گندزدا را منتشر و توزیع کند.
تعطیلی استخر و حذف دستگاههای تایمکس حضور و غیاب کارمندان در ادارات از دیگر تصمیمات این نشست بود.
دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان شامل ایرانشهر، بمپور، دلگان، سرباز، فنوج، قصرقند، نیکشهر، کنارک، چابهار و مهرستان را زیرپوشش دارد.
سایر شهرستانهای شمالی و مرکزی این استان زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی زابل و زاهدان قرار دارند.
انتهای پیام/ع