سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه بستنی سرخ شده در خانه

در این مطلب دستورالعمل تهیه بستنی سرخ شده را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز ما اومدیم با روش تهیه یه دسر عالی و خوشمزه که ممکنه هوس کنید و وقت و هزینه بیرون رفتن رو نداشته باشید پس بهتره تو خونه درستش کنید. پس با ما همراه باشید تا روش تهیه بستنی سرخ شده رو بهتون آموزش بدیم.

موادی که برای ۴ نفر لازم دارید:

۲ لیوان بستنی وانیلی

۱ لیوان کورن فلکس «برشتوک»

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۱/۳ لیوان پودر نارگیل

۱ قاشق چایخوری شیر

۱ عدد تخم مرغ

عسل به میزان لازم:

*ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه‌ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

*سپس با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی‌ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.

*بعد از آن تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند، بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را مفید بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

*و در آخر روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند «برای هر بستنی ۲۰ ثانیه زمان کافیست»، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و … سرو کنید.

منبع: فراناز

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، بستنی سرخ شده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.