او افزود: مردم لبنان به دلیل تحریم در حوزه دارو دچار چالش شدند و سازمانهای متولی جهانی در این حوزه تصمیمی نمیگیرند و نهادهای تصمیم ساز تحریم دارو و غذا را هدف میگیرند؛ در کشور ما هم تولید دارو وماده اولیه دارو بسیار حائز اهمیت است و نقطه عطفی صنعت داروسازی را در سال ۹۷ و ۹۸ سپری کردیم.
سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: داروی ایرانی در دنیا بسیار ارزان است و داروی با کیفیت پایینتر از نمونه ایرانی در کشوری مثل عراق ۲ تا ۱۰ برابر ایران بوده و ارزش بازار دارویی در عراق ۲ برابر ایران است؛ ایران یکی از ارزانترین بازارهای دارویی دنیا را دارد و در خاورمیانه ویزیت پزشک و قیمت دارو بسیار گرانتر از ایران است؛ هیچ کشوری از ایران ارزانتر نیست و نسبت به داروی ایرانی کم انصافی میکنیم.
جهانپور با اشاره به مطالبات سازمان غذا و دارو از مجلس و انتطارات از مجلس یازدهم گفت: مطالبات رسانهها نسبت به جایگاه سازمان غذا و دارو و رویکرد در حوزه صنعت و اقتصاد داروست، این سازمان، ناظر ۴۰ میلیارد دلار کالا در کشور است همچنین ایمنی و سلامت در دارو و تجهیزات پزشکی و تامین آن به عهده سازمان غذا و داروست.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: جایگاه قانونی سازمان غذا و دارو باید به این سازمان بازگردد و از مجلس گلایه داریم چرا که مجلس هیچ گاه توجه لازم به حوزه غذا و دارو را نداشته است و ای کاش مجلسیها یک پنجم وقت سازمان استاندارد را به سازمان غذا و دارو میدادند؛ امیداوریم مجلس یازدهم مجلس غذا و داروی مردم باشد.
او افزود: متاسفانه ماده اولیه را با اسم دیگر و قیمت چند برابری وارد میکنند و ارز بسیاری بدون هیچ دلیلی از کشور خارج میشود.
جهانپور بیان کرد: مهمترین دلیل آن در کشور تجویز داروی خارجی و اصرار بیماران بر تجویز نمونه خارجی است؛ در بسیاری از کشورها صحبت منفی از کیفیت دارو جرم داشته و ابطال مجوز پزشک را به دنبال دارد.
انتهای پیام/