او گفت: علاوهبر این در زمینه ایمنی اقدامات متعددی از جمله ممیزی ایمنی ۱۲۰ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی ایرانشهر، زابل و نواحی صنعتی زهک، ادیمی، بنجار و میانکنگی انجام و برای آنها شناسنامه ایمنی نیز تدوین شده است.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: انعقاد قرارداد با شرکت مشاور برای انجام خدمات در زمینه بهداشت، ایمنی، انرژی و محیط زیست واحدهای تولیدی و طرحهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی زاهدان کارگاهی به تعداد ۱۴۰ واحد، شهرک صنعتی سراوان پنج واحد و شهرک صنعتی خاش ۱۰ واحد از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه به شمار میرود.
او افزود: در این راستا برای شهرکهای صنعتی خاص و سروان نیز ۲ شناسنامه ایمنی تدوین شده است.
راشکی با اشاره به بحران سیل در بلوچستان نیز بیان کرد: نشست مدیریت بحران پیش از وقوع سیل بلوچستان با توجه به اخطارهای اعلامی از سوی اداره کل هواشناسی و مدیریت بحران استانداری و اخذ تصمیمهای مناسب و اجرای آنها از اقدامات صورت گرفته در این خصوص بود که به تبع آن کمترین آسیب به شهرکها، نواحی صنعتی و واحد های تولید در آن زمان وارد شد.
او گفت: هماینک پنج تصفیه خانه فاضلاب صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان به بهرهبرداری رسیده که روزانه بیش از ۵۰۰ متر مکعب فاضلاب را تصفیه میکنند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سیستم استحصال مجدد فاضلاب در شهرک صنعتی کنارک با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد نیز در حال اجراست.
انتهای پیام/ع