سیدی ضمن تأکید بر این که ساخت دستگاه فوق بر پایه مهندسی معکوس نمونههای آلمانی و ایتالیایی بوده است، به ارز آوری قابل ملاحظه آن اشاره کرد و گفت: قیمت نمونههای خارجی این دستگاه بالغ بر ۴ میلیارد تومان هستند که ما توانستهایم با صرف هزینهای کمتر از یک میلیارد تومان موفق به ساخت آن شویم.
بیشتر بخوانید: مصرف سیمان دو برابر میزان تولیدات کشور است
او از شهرداری، سازمانهای عمرانی، مراکز دولتی و پیمانکاران ساختمانی به عنوان مشتریان این دستگاه یاد کرد و اظهار کرد: پیشتر این سازمانها و مراکز، نیازمندی خود را در این زمینه از کشورهای ترکیه و چین و ... تأمین میکردند که این امر خالی از دغدغهها و مشکلاتی همچون کمبود قطعات، خدمات مورد نیاز و ... نبود؛ اما اکنون این دغدغهها با ساخت همین دستگاه به ویژه با ظرفیتهای داخلی قابل رسیدگی است.
سیدی با بیان این که بزرگترین چشم انداز پیش رو راه اندازی بزرگترین خط تولید ماشینآلات تولید قطعات بتنی در خاورمیانه است، افزود: در حال حاضر این دستگاه از مرحله تست سربلند بیرون آمده و آماده بارگیری و ارایه به مشتری با بهترین تکنولوژی و تمام قطعات ریز و درشت کاملا ایرانی است که میتوان در بازار خاورمیانه به متقاضیان خارجی یعنی کشورهای همسایه ارایه شود.
انتهای پیام/