سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند‌هایی برای جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز و قارچ

در گزارش زیر راه‌هایی برای جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز و قارچ را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا تا به حال دچار این مشکل شده‌اید که پس از پوست کندن سیب برای تهیۀ سالاد میوه یا موز یا انواع دسر‌ها آن‌ها بسرعت و در مجاورت هوا رنگ اصلی خود را از دست بدهند؟ راه جلوگیری از این مشکل را در ادامه بخوانید.

این مسئله هنگام پوست کندن سیب‌زمینی هم تا زمان سرخ کردنش صادق است. بیشتر خانم‌های خانه‌دار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ هم پس از شستشو یا ماندن آن در یخچال شکایت دارند.

_ برای سیاه نشدن سیب‌زمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال کردن یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی بریزند و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده، سیب‌زمینی‌ها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب هم باعث مزه‌دار شدن سیب‌زمینی می‌شود و هم از پس دادن ویتامین‌های سیب‌زمینی به آب جلوگیری می‌کند.

_ جهت جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ، چارهِ کار استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ کردن این مواد آن‌ها را در کاسه‌ای بریزید و مقدار کمی (نصف یک لیموترش کوچک کافی است) آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری تکان دهید که آبلیمو‌ها به تمام مواد آغشته شوند. حال می‌توانید با خیال راحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب خود نیز سالاد میوه‌ای درست کنید که سیاه نشود.

منبع: جدیدترین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.