سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تمام فعالان اقتصادی برای انجام صادرات و واردات باید اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنند

نایب رئیس اتاق ایران گفت: براساس قانون تمام فعالان اقتصادی برای انجام صادرات و واردات باید اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنند و هر کسی دارای کسب و کاری است می‌تواند عضو اتاق بازرگانی شود و در این راستا منعی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  حسین سلاحورزی  در جلسه هم‌اندیشی با اصحاب رسانه ضمن تاکید به اینکه اتاق بازرگانی یک نهاد و تشکل قانونی و خصوصی است اظهار داشت: اتاق بازرگانی بدون دخالت دولت و حاکمیت اداره می‌شود. اتاق بازرگانی هرگز از بودجه‌های دولتی استفاده نکرده و فعالیت‌های خود را از طریق پرداختی‌های اعضای اتاق ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه برخی از دولت‌ها تلاش کردند که اتاق بازرگانی را زیرنظر و تحت سیطره خود ببینند، افزود: برخی از افراد نیز علی‌رغم اینکه عضو اتاق نیستند و هیچ حقی بر فعالیت‌های این تشکل ندارند، تمایل به تعیین تکلیف و سیاست‌گذاری برای اتاق دارند.

نایب رئیس اتاق ایران با تاکید به اینکه اتاق بازرگانی حافظ منافع بخش خصوصی است عنوان کرد: اتاق ایران همیشه تلاش کرده که از ورود به مسائل سیاسی و وابستگی‌های جناحی اجتناب کند و اقدامات خود را براساس برنامه‌های توسعه‌ای کشور، فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشروع انجام دهد.

وی با اشاره به مقررات و قوانین اتاق ایران خاطرنشان کرد: براساس قانون تمام فعالان اقتصادی برای انجام صادرات و واردات باید اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنند و هر کسی دارای کسب و کاری است می‌تواند عضو اتاق بازرگانی شود و در این راستا منعی وجود ندارد.

سلاحورزی با بیان اینکه ما به عنوان نماینده بخش خصوص معتقد هستیم که کشور باید براساس مالیات اداره شود، تصریح کرد: باید وابستگی اقتصاد کشور به نفت کاهش و نظام مالیات‌ستانی درست شود، اما نظام مالیاتی نباید به‌گونه‌ای باشد که تنها از کارمندان، پیمانکاران و شرکت‌های شناسنامه‌دار اخذ شود بلکه باید به‌دنبال فرار‌های مالیاتی، تعریف پایه‌های جدید مالیاتی و اخذ مالیات از اقتصاد غیررسمی بود.

وی در مورد وضعیت مالیاتی لرستان گفت: علی‌رغم اینکه لرستان سهم دو درصدی از جمعیت کشور را دارد، اما تولید خالص آن بیشتر از یک درصد نیست.

نایب رئیس اتاق ایران اظهار داشت: بیکاری در لرستان همیشه دو برابر متوسط کشوری بوده، این در حالی است که سهم ما از شاخص اقتصادی تنها یک دوم نرم کشوری است، بنابراین سیستم مالیات‌ستانی استان نیز باید متناسب با وضعیت اقتصادی آن باشد.

وی با تاکید به اینکه صندوق و سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارفرما و فعالان اقتصادی است، افزود: معتقد هستیم در شرایطی که به‌واسطه بار اضافی که دولت‌ها و مجلس‌ها به صندوق تامین اجتماعی تحمیل کردند و دولت‌ها بدهی و هزینه‌های خدمات را ارائه نمی‌دهند، بنابراین سازمان تامین اجتماعی به نهادی که میزان درآمد و هزینه آن جوابگو نیست تبدیل شده است.

سلاحورزی افزود: ما معتقد هستیم که فعالان اقتصادی نباید تاوان کسری ناکارآمدی مدیریت در سازمان تامین اجتماعی و عدم وفای به عهد دولتی‌ها را بدهند.

وی با بیان اینکه به دلایل مختلف حال اقتصاد ایران خوب نیست عنوان کرد: نرخ رشد اقتصادی کشور منفی است و برای افق پیش‌رو نیز همچنان منفی خواهد بود.

نایب رئیس اتاق ایران بیان کرد: به واسطه تحریم‌های بین‌المللی عملیات لجستیک، حمل و نقل و صادرات در کشور به راحتی انجام نمی‌شود.

وی با تاکید به اینکه فضای کسب و کار در کشور وضعیت آسانسوری دارد، خاطرنشان کرد: تعدد قوانین و مقررات مهمترین عامل بی‌ثبات ماندن وضعیت کسب و کار در کشور است.

نایب رئیس اتاق ایران در مورد اجرای مصوبات شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت در این استان تصریح کرد: برخی از مصوبات این جلسات به نتیجه رسیده و برخی دیگر نیز تاکنون اجرا نشده است، اما باید دانست که اتاق بازرگانی اختیار اجرایی ندارد و تنها نهاد مشورتی است و تنها نظرات کارشناسان بخش خصوصی را به دولت منتقل می‌کند.

وی یکی از عوامل عدم اجرای مصوبات شورای بخش خصوصی و دولت را سیستم بانکی دانست و گفت: متاسفانه بانک‌ها خودشان را یک نهاد مستقل می‌دانند و موضوعات را براساس تصمیمات خود پیگیری می‌کنند.

سلاحورزی به وضعیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در لرستان اشاره و اظهار داشت: ما در بحث سرمایه‌گذاری با چند دفتری روبه‌رو هستیم و آماری که در استان ارائه می‌شود قابل استناد نیست.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.