سید مهرداد میرسالاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامهرمز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، در خصوص بهداشت شیر خام گفت: کارگاه آموزشی در زمینه بهداشت شیرخام، روش صحیح دوشیدن شیر و جلوگیری از به کاربردن روشهای غیر بهداشتی در منطقه عشایر نشین آبشار این شهرستان برگزار شد.
او با بیان اینکه دامداران و مدامپروران باید روشهای سالم تهیه شیر را فراگیرند بیان داشت: این کلاس آموزشی با همکاری اداره دامپزشکی رامهرمز و جهاد کشاورزی شهرستان برپا گردید.
میرسالاری افزود: شیر و محصولات لبنی فرآوردهای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین، چربی، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری است.
مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز تصریح کرد: شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید.
این مقام مسئول گفت: همچنین آموزشهای در زمینه پیشگیری از بیماری بروسلوز در منطقه عشایر نشین آبشار برپا شد.
انتهای پیام/م