سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟

درگزارش زیر به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت‌های مختلف برای پخت انواع غذا‌ها اشاره می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است. در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت‌های مختلف برای پخت انواع غذا‌ها اشاره می‌کنیم.

گوشت گوساله
چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستور‌های غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سینه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است. راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.

گوشت گوسفند
ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذا‌هایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.