او با اشاره به تعریف دقیق تروریسم افزود: به صورت عمده دست زدن به تمام رفتارهایی که با ایجاد وحشت تلاش می کند، جلوی احقاق حقی گرفته شود؛ در این صورت تکلیف مشخص است و کسانی که در این راستا عمل میکنند تروریست محسوب میشوند.
خورشیدی با اشاره به اقدامات تروریستی در منطقه غرب آسیا اضافه کرد: اگر بخواهیم منطقه غرب آسیا را بررسی کنیم، محوریت تروریسم با آمریکا و متحدانش است؛ با توجه به اینکه ایران قصد ندارد تروریست ها را به رسمیت بشناسد، مبارزاتی جدی را با این گروهها دنبال می کند.
این کارشناس مسائل بینالملل درباره تفاوت روش ایران تصریح کرد: ایران برای جلوگیری از خشونت و خونریزی، روش متفاوتی را در راستای چارچوب سیاسی در پیش گرفته است.
او با بیان اینکه نوع مبارزه ایران با تروریسم در بعد اخلاق قابل توجه است، اظهار کرد: همانطور که گفته شد ایران تروریستها را به رسمیت نمیشناسد و با روشی متفاوت از دیگران با آنها مبارزه میکند که به نوعی این شیوه باعث برقراری امنیت در منطقه است؛ حضور ایران در منطقه کامل اثرگذار است چراکه به نحو قدرتمندی در صحنه سیاسی دنیا حضور داریم که خود به جلوگیری از بسیاری عملیات تروریستی جلوگیری میکند.
خورشیدی با اشاره به شیوه ایران در مقابله با تروریسم تصریح کرد: روشی که ما در پیش گرفتیم باعث میشود تا از حرکتهای ضد تروریستی در منطقه حمایت شود؛ نگرش اخلاقی ضد تروریستی ایران و حضور قدرتی جمهوری اسلامی که پاسخهای شکننده ای به همراه دارد در برخورد با تروریسم موثر خواهد بود.
انتهای پیام/