سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام خوراکی چربی بدن را کاهش می‌دهد؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: حذف لبنیات پرچرب و جایگزین کردن آن با انواع لبنیات کم چرب می‌تواند به سلامت بدن لطمه بزند.

محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: افراد با تغییر در سبد غذایی خود و همچنین حذف مواد پر خطر می‌توانند علاوه بر چربی سوزی به سلامت بدن خود نیز کمک فراوانی کنند.

او تصریح کرد: حذف کامل چربی‌های مرئی گوشت‌ (چربی‌هایی که با چشم دیده‌می‌شوند) مخصوصا قبل از چرخ کردن گوشت، باعث کاهش چربی بدن می‌شوند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: بدن همه ما به مصرف لبنیات نیاز دارد؛ به خاطر داشته باشید که حذف لبنیات پرچرب و جایگزین کردن آن با انواع لبنیات کم چرب (زیر یک و نیم درصد) می‌تواند به سلامت بدن لطمه بزند.


انوشه افزود: افراد باید مصرف بعضی از غذا‌های دریایی مانند میگو، خاویار و صدف که حاوی کلسترول بالا هستند را محدود کنند.


بیشتر بخوانید: چرا لاغر نمی‌شویم؟


او بیان کرد: حذف آجیل در افراد با کلسترول بالا لزومی ندارد؛ افراد با تری گلیسیرید بالا، باید مغز‌های گیاهی را هم محدود کنند؛ زیرا تری گلیسرید در برابر کاهش، مقاومت بیشتری نشان می‌دهد اما بادام زمینی در هر دو مورد ممنوع است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: محصولات فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس که در حین فرآیند، مقدار زیادی چربی‌های اشباع و افزودنی‌های ادویه‌ای به آن‌ها اضافه‌شده، بهتر است حذف یا محدود شوند.

برای کاهش چربی چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

انوشه ادامه داد: افراد می‌توانند با مصرف روزانه یک دوم لیوان هویج رنده شده به کاهش چربی بدن کمک کنند. مصرف منابع ویتامین C مانند گوجه فرنگی، لیمو ترش، جعفری، توت فرنگی، فلفل دلمه و مرکبات و سبزی‌های تازه هم توصیه می‌شود.


بیشتر بخوانید: شاخص قندی بالا یا پایین، کدام بهتر است؟


او با تاکید براینکه افراد از گوشت‌ مرغ، ماهی، بوقلمون استفاده کنند، افزود: مصرف هفته‌ای سه بار قرص امگا ۳ به کاهش وزن، مراقبت از پوست، بهبود بینایی و دیگر مسائل سلامتی کمک می‌کند.

انوشه در پایان توصیه کرد: برای کاهش چربی بدن از روغن‌های مایع مانند روغن زیتون و روغن کانولا، به‌جای روغن‌های جامد می‌توان استفاده کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۱۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۸
ممنون از متن خوب و مفیدتون