او ادامه داد: استفاده از هنر و ابزارهای تکنولوژی روز، ما را به آرمانها و اهداف سردار سلیمانی نزدیک و نزدیکتر میکند و با تبیین مکتب این شهید بزرگوار و انتقال شاخصهای آرمان انقلاب اسلامی، نسل امروز احیا و در این مسیر مقدس قرار می گیرد.
سعادتی تصریح کرد: یکی از مهمترین بسترهایی که میتواند مکتب سردار سلیمانی را در نسل امروز تبیین و احیا کند، بحث هنر و هنر پروری در این راه مقدس است، جشنواره هنری و ادبی سردار آسمانی در قالب شعر، سرود، نقاشی و طراحی، دلنوشتهها و قطعات ادبی، عکس و فیلم موبایلی، نامهای به سردار سلیمانی از طریق ارسال به پرتال ویژه کودکان و نوجوانان (۷ تا ۱۴) و نوجوانان و جوانان (۱۴ تا ۲۱) برگزار میشود.
او افزود: علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را تا ۲۵ بهمن ماه سال ۹۸ به دبیرخانه جشنواره ادبی و هنری سردار آسمانی ارسال کنند؛ بر اساس آخرین آمار تا کنون بیش از ۱۶۰۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شده است، میزان استقبال از این جشنواره بیانگر این است که سردار سلیمانی و شخصیت والای ایشان میان مردم هنوز زنده است و با وجود اینکه به ظاهر در بین ما نیست و شهید شده، اما راه و مکتبش زنده است و نشانهای از پیوند نسل امروز به خصوص نوجوانان با سردار سلیمانی است.
معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور مطرح کرد: منشور صدای انقلاب در قالب بخشنامهای به اداره کل کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور ابلاغ شده است. ویژه برنامههایی از لحظه شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش به مدت چهل روز و تا چهلمین روز شهادت شهدای مقامت برگزار میشود همچنین برگزاری جلسات تبیین شخصیت سردار سلیمانی با محوریت سبک زندگی آن شهید بزرگوار، برپایی محافل انس قرآن، برگزاری مراسم ختم روزانه یک صفحه از قرآن کریم و ختم صلوات به مدت چهل روز در قالب پویش ختم صلوات و پویش ختم قرآن از برنامههای سراسری و ملی در کانون مساجد کشور است.
سعادتی گفت: یکی دیگر از اقدامات ملی ما راه اندازی کانونهای فرهنگی به نام مقدس سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است؛ بر اساس جدول زمان بندی شده از لحظه شهادت تا چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی، هر روز یکی از کانونهای فرهنگی در شهرهای مختلف کشور با نام ایشان افتتاح میشود.
انتهای پیام/