او تولید استان کرمانشاه را ۱۹ میلیون مترمربع عنوان کرد و افزود: ۴.۷ درصد از تولید کاشی کشور را در اختیار داریم.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه بیان کرد: براساس سند راهبردی وزارت صمت باید تا سال ۱۴۰۴ از ۴۰۰ میلیون مترمربع به ۷۰۰ میلیون مترمربع برسیم و استراتژی این وزارتخانه این است که بهدنبال جذب سرمایهگذار خارجی برای واحدهای بزرگ مقیاس در استانهای مرزی باشیم.
دارابی گفت: در قالب سیاستهای وزارت صمت ضمن اینکه براساس مواد یک، ۶ و هفت اصل ۴۴، ما موظف هستیم هرکسی که به ادارهکل صمت مراجعه میکند و تقاضای جواز میکند، جواز صادر کنیم و به بهانه اشباع نمیتوانیم به کسی بگوئیم جواز صادر نمیکنیم.
او در خصوص جذب سرمایهگذار خارجی در پروژه تولید کاشی در کرمانشاه، گفت: این پروژه به ما تعهد داده که ۸۵ درصد از بازارهای هدفش صادراتی باشد و لااقل یکهزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی داشته باشد که موجب بهبود فضای کسب و کار استان میشود.
دارابی صنعت کاشی را بسیار اشتغالزا دانست و گفت: استان کرمانشاه پتانسیلهای لازم را دارد، بنابراین هنر ما مسؤولان این است که این پتانسیلها را برای سرمایهگذاری مهیا کنیم.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: هر سرمایهگذاری چه داخلی و چه خارجی که بخواهد در استان ما سرمایهگذاری کند توسط این سازمان حمایت میشود.
او بیان کرد: امروز، به مناسبت ایامالله دهه مبارک فجر طرح توسعه کاشی بیستون با سرمایهگذاری ۲۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۰۰ نفر در ۲ بخش خط تولید و کارتنسازی با ظرفیت کارتنسازی یکهزار تن در سال و خط تولید یک میلیون مترمربع و طرح توسعه محورسازان زاگرس با سرمایهگذاری ۵۹۰ میلیارد ریال ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار دستگاه پمپ هیدرولیک خودرو و اشتغالزایی ۳۸ نفر؛ با حضور علی اوسطهاشمی معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، استاندار کرمانشاه، معاون اقتصادی استانداری و هیأت همراه افتتاح شد.
انتهای پیام/ز