محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سمنو اظهار کرد: سمنو یکی از مواد غذایی خوشمزه است که با عصاره جوانه گندم، آرد گندم و بادام درختی تهیه میشود.
او در ادامه گفت: سمنو سرشار از املاح مفید مانند: فسفر، کلسیم، منزنیم، آهن و روی است. همچنین از ویتامینهای موجود در این ماده غذایی میتوان ویتامین A, B, E را نام برد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص سمنو بیان کرد: ویتامین ب موجود در سمنو باعث تقویت و رشد مو و بهتر شدن بینایی در افراد خواهد شد. همچنین ویتامین E موجود در آن باعث تقویت پوست میشود.
انوشه یادآوری کرد: یکی دیگر از مواد مغذی در سمنو کوآنزیم کیوتن (ماده ای شبیه ویتامین) است که نقش آنتی اکسیدانی دارد که موجب تقویت سیستم قلب میشود.
او تصریح کرد: سمنو برای کودکان در حال رشد بسیار مفید است و میتواند باعث تامین تغذیه آنها شود.
انوشه گفت: این ماده غذایی به دلیل وجود املاح در خود باعث جلوگیری از نواقص جنین شده به همین علت برای مادران باردار و جنین بسیار مناسب است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه افزود: سمنو به دلیل خاصیت شیرافزایی که دارد میتواند باعث افزایش شیر در مادران شیرده شود.
بیشتر بخوانید:دسری لذیذ برای درمان بیخوابی/ افسردگی را با یک میوه ارزان قیمت درمان کنید
او در ادامه درباره خواص دیگر سمنو اظهار کرد: سمنو به دلیل وجود مواد معدنی املاحها و ویتامینهایی که دارد برای افرادی که از کمبود وزن رنج میبرند مفید است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه سمنو را میتوان جایگزین لبنیات کرد، گفت: سمنو سرشار از فیبر است که میتواند در درمان یبوست موثر باشد.
انوشه با اشاره به مضرات این ماده خوشمزه اظهار کرد: زیاده روی در خوردن سمنو ممکن است منجربه مشکلات گوارشی، افزایش قند خون و همچنین جذب کالری بیش از اندازه در افراد چاق شود.
انتهای پیام/