به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به اینکه رشد جمعیت در حال کاهش چشمگیری است، آمارها نشان میدهد که حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از زوجها نابارور هستند و سالانه حدود یکصد هزار نفر در سن فرزندآوری دچار مرگ زود رس میشوند که حدودا ۱۹ هزار نفر سوانح رانندگی، ۲۱ هزار نفر آلدگی هوا، ۳۵ هزا ر نفر دخانیات، سکته مغزی و قلبی و ۲ هزار سوانح کاری است و سالانه حدود ۵۵۰ هزار نفر نیز مجروح یا مصدوم میشوند.
همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی پیمایشی در سال ۹۷؛ ۳ درصد از زوجها به دلایل مشکلات مالی، عدم روحی و جسمی و عدم تمکن مالی ابراز عدم تمایل به فرزندآوری کردند.
بیشتر بخوانید: کاهش جمعیت و بحران پیری؛ از تدبیر تا تقصیر
اکثر زوجها به دلایل تمایلات فطری و بعضا منطق لذت جویی، علاقهمند به تجربه حس مادری و پدری هستند و با داشتن یک فرزند به دنبال تجربه و پاسخ به این حس درونی هستند و همچنین برخی از زوجها به دلیل داشتن توامان فرزند دختر و پسر تمایل به داشتن دو فرزند هستند.
مهمترین علل موثر بر تاخیر در ازدواج به هنگام و فرزند آوری، تحصیلات و اشتغال عنوان شده است.
از نظر روانشناسان و جامعه شناسان تک فرزندی آسیبهای فراوانی به همراه خواهد داشت و باتوجه به بحران کمبود جمعیت برای رسیدن به رشد جمعیت بیشتر از سطح جانشینی باید خانوادهها حداقل چهار فرزند داشته باشند نه یک فرزند.
انتهای پیام/
حقوق های کم ؛ این روزا دخل و خرجمون یکی نیست ؛هشتمون گرو نهمون ؛ همین مونده بریم یکیو بگیریم اونم بدبخت کنیم. افرین به این دولت
کی هزینه هارو میده اونوقت
روانشناسای عزیز
یا....؟؟؟