مدیرکل راهداری استان در ادامه به تصادفات در بخش ناوگان عمومی و اجرای دستورالعملهای ارسالی اشاره کرد و یادآور شد: اکر تصادفی که حادث شود علل و عواملی ناشی از عدم نظارت کافی باش، باید پاسخگو باشیم.
پناهنده افزود: بنابراین به لحاظ حساسیت بسیار بالا، استفاده از گشتهای راهداری نیز در این زمینه ضرورت دارد.
او تأکید کرد: هیچ بهانهای برای ضعف کاری قابل توجیه نیست و اتفاقات و حوادث در ناوگان عمومی باید قبل از اتفاق پیشگیری شود.
پناهنده اضافه کرد: روسای شهرستانها باید اکیپهای فعال خود را موظف به اطلاع رسانی به موقع کنند و عدم اطلاع مسئولان از مسائل کاری و اتفاقات، ناشی از ضعف کاری محسوب میشود.
این مسئول ضمن تشریح عواقب ناشی از بی دقتی در انجام امور محوله به بخشنامههای ارسالی با موضوع تشدید نظارتها اشاره کرد و افزود: شرکتها موظف هستند پلاکهای خوانا از اطلاعات تماس شرکت مدیرعامل، رانندگان و ... را در معرض دید مخاطبان و مسافران قرار دهند.
پناهنده از روسای شهرستانها خواست مباحث نظارتی بر ناوگان اتوبوسی را افزایش دهند و مشخصات طبق صورت وضعیت بروزرسانی شود.
پناهنده بیان کرد: این نظارت به ویژه در ایام پایانی سال جدی گرفته شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان افزود: علاوه بر کنترل روسا و عوامل نظارتی همکاری تنگاتنگ پلیس راه نیز باید در این امر یاریگر ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای باشد.
مصطفی پناهنده بیان داشت: به دنبال این هدف، تیمی متشکل از عوامل راهداری و پلیس راه تشکیل و تمامی فعالیتهای ناوگان حمل و نقل مسافر و کالا را مورد نظارت دقیق قرار خواهند داد.
او تأکید کرد: تمامی ناوگان مسافربری باید دستوری برای کنترل سامانه سپهتن خود داشته و رانندگان موظف به کسب اطلاعات ناوگان خود از سامانههای منصوبه مانند سپهتن باشند.
پناهنده ابراز داشت: برای جلوگیری از تصادفات ناوگان حمل و نقل عمومی ضروری است تمهیدات لازم برای استراحت رانندگان، معافیات فنی، الصاق شماره تماس شرکتها و رانندگان و سایر اموری که درصد ایمنی ناوگان عمومی را افزایش میدهد، اندیشیده شود.
انتهای پیام/ د