نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: مصرف برخی از مواد غذایی میتواند به درمان میگرن کمک کند یا در مواردی باعث تشدید درد شود. در نتیجه بهترین راه حل برای درمان میگرن رژیم غذایی مناسب است.
او تصریح کرد: افرادی که دچار میگرن هستند سبزیجاتی شامل فلفل قرمز یا فلفل سبز تند، انواع ترشی، انواع زیتون، انواع لوبیا (لوبیای سفید، لوبیا چیتی، لوبیا سبز، باقالی) را مصرف نکنند همچنین توصیه می شود تا بیماران مصرف گوجهفرنگی و پیاز را به نصف فنجان در روز محدود کنند.
بیشتر بخوانید:تفاوت میگرن با سردرد معمولی چیست؟
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: میوههایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش، گریپ فروت، موز و آناناس بهتر است به نصف فنجان در روز محدود شوند.
جوزدانی ادامه داد: میگرنی ها میوههای خشکشده دارای مواد نگهدارنده مانند کشمش، خرما، قیسی، انجیر، آوکادو، خربزه، آلو قرمز و مرکبات مانند پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش را تا حد امکان مصرف نکنند.
او بیان کرد: میگرنی ها میتوانند سایر میوههای تازه، منجمد، کمپوتشده و آبمیوهها را مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:محصولات لبنی غیر مجاز برای افراد میگرنی نیز شامل اکثر پنیرها، خامه، شیر پرچرب و شیرکاکائو است و شیر کمچرب، شیر هموژنیزه با یک درصد چربی، پنیر خامهای، ماست کمچرب (نصف فنجان در روز) و انواع تخممرغ موادغذایی مجاز برای مبتلایان به میگرن محسوب می شوند.
انتهای پیام/
انشا الله درد و بیماری سراغ هیچ کس نیاد
براحتی درمان میشه