سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توان افزایی جوامع محلی با محوریت زنان روستایی

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری، گفت: یکی از رویکردهای مهم و اصلی این وزارتخانه توسعه جوامع محلی با محوریت زنان روستایی و عشایری است.

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فروغ السادات بنی هاشم» روز سه‌شنبه در مراسم رونمایی از پنج محصول سالم گواهی شده زنان روستایی و تجلیل از مدیران عامل صندوق‌های اعتبارات خُرد زنان روستایی استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان، با بیان اینکه قبل از انقلاب پنج برنامه توسعه و بعد از انقلاب نیز تاکنون ۶ برنامه توسعه در کشور اجرا شده است، گفت: حلقه مفقوده و خلاء اصلی این برنامه ها توجه نکردن به انسان و توسعه جوامع محلی بوده است.

 او با بیان اینکه متاسفانه در این برنامه های توسعه ای نقش انسان و جوامع محلی نادیده گرفته شده است، گفت: نادیده گرفتن این موضوع منجر به بروز مشکلاتی از قبیل مهاجرت روستاییان به شهرها و بیکاری و آسیب های اجتماعی شده است.

او با بیان اینکه برنامه های توسعه بیشتر سرمایه محور بود، گفت: این برنامه ها اگرچه در توسعه بخش های مختلف کشور از جمله برقرسانی، گازرسانی، ایجاد راه و خانه های بهداشت و دیگر بخش‌ها سهم عمده و نقش بسیار موثری داشت اما منجر به رفع برخی از مشکلات روستاییان و عشایر نشد و نتوانست مردم جوامع محلی را وارد حوزه اقتصاد کند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در ادامه گفت: در برنامه های انسان محور تعریف شده در وزارت جهاد کشاورزی توان افزایی جوامع محلی با محوریت زنان روستایی و صندوق های خرد مورد تاکید و توجه واقع شده است.

بنی هاشم افزود: در جوامع محلی می بایست به دنبال پروژه هایی باشیم که با کمترین سرمایه و در قالب تعاونی ها و اعتبارات خُرد قابل راه اندازی و پیگیری باشند.

او با تاکید بر اینکه می بایست بستر را برای شکوفایی اقتصاد روستا و سپس اقتصاد کشور مهیا کرد، گفت: تلاش ما توانمند کردن جوامع محلی به خصوص زنان روستایی و عشایری است و معتقدیم که ظرفیت های بسیار خوبی در این بخش وجود دارد که باید آن را بالفعل کرد.

او با اشاره به اینکه کشور ما در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی به سر می برد، تاکید کرد که باید به سمت فعالیت هایی با کمترین هزینه اولیه و بهره وری بالا برویم و از این طریق به ایجاد اشتغال و درآمدزایی کمک نماییم.

او همچنین از موسسات مالی اعتباری و بانک ها خواستار فعالیت های جوامع محلی به خصوص زنان روستایی عشایری حمایت مادی کنند و تسهیلات ارزان قیمت مورد نیاز در اختیار آنها قرار دهند.

او در پایان به مراحل ثبت گواهی های صادر شده برای محصولات سالم نیز اشاره کرد و گفت: این آمادگی وجود دارد تا سایر محصولات استان نیز موفق به دریافت گواهی نامه شوند.

او تاکید کرد که هدف اصلی ما در این طرح فرهنگ سازی فعالیت های گروهی و تیمی در میان جوامع محلی است که خوشبختانه استان کرمانشاه ثابت کرد در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است.

انتهای  پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.