میرزایی معاون آبزی پروری شیلات خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: انواع لارو ماهیان بومی و کپور ماهیان در خوزستان تولید میگردد و لارو ماهیان بومی شامل بنی، شیربت، گطان، برزم و عنزه و لارو کپورماهیان شامل کپور، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد است.
او با اشاره به پرورش لارو ماهی بیان داشت: در مراکز تکثیر گرمابی، شهید ملکی اهواز لاروکپور ماهیان تولید میشود و در مرکز توسعه و تکثیر ماهیان بومی سوسنگرد، لارو ماهیان بومی تولید میگردد.
میرزایی افزود: لارو در تالابهای مهم استان نظیر هورالعظیم، هور شادگان، دریاچه پشت سد، آب بندان ها، رودخانهها و قسمتی در مزارع گرمابی استان پرورش و صید میگردند.
معاون آبزی پروری شیلات خوزستان تصریح کرد: زمان رها سازی بچه ماهی گرمابی و بومی در استان، پس از افزایش وزن لارو تولید شده و به سایز بچه ماهی قابل قبول رسیده، که معمولا از خرداد عملیات رها سازی آن آغاز شده و حداقل تا مرداد ماه ادامه دارد.
این مقام مسئول گفت: لارو ماهی صادر نمیشود و تولیدات عمدتاً به منظور حفاظت از ذخایر ماهیان در منابع آبهای داخلی و پرورش در مزارع ماهیان گرمآبی استان و به مقدار کم به سایر استانها ارسال میگردد.
انتهای پیام/م