سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سیما در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛

نهادهای امنیتی و فرهنگی درباره «جهان آرا» و «ثریا» به صداوسیما تذکر دادند/ برنامه‌سازان تابع قانون باشند

میرباقری درباره دلایل تولیدی شدن برخی برنامه‌های تلویزیونی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی، امروز در جمع خبرنگاران پیرامون علت تولیدی شدن برنامه «جهان آرا» و «ثریا» اظهار کرد: تعریف برنامه زنده عبارت است از برنامه‌ای که تولید و پخش آن همزمان باشد؛ به طور مثال الان من با شما صحبت می‌کنم و هیچ ضرورتی هم ندارد که همزمان روی آنتن برود و می‌تواند دو، سه ساعت دیگر پخش شود.

وی افزود: ما بسیاری از برنامه‌ها را داریم که تولید و پخش آن‌ها همزمان است؛ همه بخش‌های خبری ما همزمان است. اگر واقعه‌ای در کشور اتفاق بیفتد، خبرنگار ما به لحظه در محل حضور پیدا و اخبار را اطلاع رسانی می‌کند. یک مسابقه فوتبال همزمان در سطح داخلی و جهانی روی آنتن شبکه ها می‌رود؛ اما یکسری از برنامه های ما لزومی ندارد همزمان با تولید پخش شوند. بسیاری از برنامه‌های پربیننده ما که بالای ۵۰ درصد بیینده دارند، برنامه تولیدی به حساب می آیند و در زمان دیگری (بعد از تولید) پخش می‌شوند.

میرباقری تاکید کرد: ما ضوابطی درباره برنامه های زنده به همکاران خود اعلام کرد‌ه‌ایم؛ این برنامه ها ضوابط زنده بودن را نداشتند و به مرور تبدیل به برنامه تولیدی شدند. به طوری که ضبط شده و یک ساعت بعد پخش می شوند و لزومی به پخش زنده آن نیست. برنامه «ثریا» و «جهان آرا» از جمله این موارد هستند؛ گاه در برخی موارد کارشناسان و مهمانان این برنامه‌ها مطالبی را ناخواسته بیان می‌کردند که باعث تشویش افکار عمومی می‌شد. در برخی موارد هم مجری ما برای اینکه صحنه و برنامه را اداره کند، تسلط کامل و کافی را برای اجرا نداشت.

میرباقری اظهار کرد: افکار عمومی نسبت به این موارد حساس بود و نهادهای امنیتی و فرهنگی هم به ما تذکراتی دادند. ما هم به دلیل اینکه ضرورتی به پخش زنده آن‌ها نبود، به این نتیجه رسیدیم که برنامه‌ها تولیدی باشند. بحث ما این نیست که چنین برنامه‌هایی را نداشته باشیم؛ این برنامه‌ها جزو خوب و قوی‌ترین آثار ما هستند. اما به دلیل اینکه زنده بودن آن‌ها لطمه‌هایی به جایگاه رسانه و افکار عمومی وارد می‌کند، صدا و سیما تصمیم گرفت این برنامه‌ها تولیدی باشند. همه برنامه سازان باید تابع قانون باشند؛ همه باید به قانون عمل و تمکین کنیم و کسی نمی‌تواند بگوید به قانون عمل نمی‌کنم. این یک تصمیم قانونی، حرفه‌ای، کارشناسی بود و روابط عمومی سازمان هم در این خصوص اطلاع رسانی کرده است. در هر صورت این برنامه‌ها جزو برند‌های سازمان محسوب می‌شود و پخش آن‌ها حتماً تداوم پیدا می‌کند.


بیشتر بخوانید: سرنوشت پخش «کتونی زرنگی» و «سرزمین کهن» چه شد؟

بیشتر بخوانید: تازه‌ترین اخبار از «خندوانه» و «دورهمی» در نوروز ۹۹/ میرباقری: «عصر جدید» اسفندماه روی آنتن می‌رود


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
K.m
۰۰:۴۳ ۱۶ بهمن ۱۳۹۸
مگربرنامه جهان آرا و ثریا و افق قانون شکن بودند که آین برنامه هارا جمع کردید ؟ آیا غیر از واقعیت چیزی میگفتند ؟
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۵ بهمن ۱۳۹۸
حق با اقای میرباقری است.چراکه ممکن کارشناس یا مجری این برنامه ها چیزی رو بگوید که حتی نتیجه معکوس در ذهن مخاطب ایجاد کند.درسته شاید پخش غیرمستقیم این برنامه ها مقداری از هیجان آن را میگیرد اما به همان اندازه احتمال اشتباه هم هست تا افکارعمومی را بدبین کن.