دو قطعه زنجبیل تازه و یک قاشق چای سبز را داخل قوری قرار دهید و آب جوش روی آن بریزید.
بعد از ۳ دقیقه داخل فنجان بریزید وچند قطره لیموی تازه اضافه کنید.
گل گاوزبان و چند برگ گشنیز را با چند پر لیمو عمانی ودانه هل یا چوب دارچین دم و بعد از ۵ دقیقه میل کنید.
برگ تازه پونه یا نعناع را دم کنید اگر دوست داشتید چند برگ به لیمو اضافه کنید.
گل گاوزبان، برگ به لیمو، تخم گشنیز وچند پر گل سرخ را در یک قوری دم و بعد از دم کشیدن با کمی نبات یا عسل میل کنید.
چند پر زعفران، یک تکه چوب دارچین، سه عدد هل داخل آب جوش بریزید بعد از چند دقیقه که دم کشید کمی گلاب اضافه کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/