سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۲۰ درصدی مصرف گوشت در کردستان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان از کاهش ۲۰ درصدی مصرف گوشت قرمز در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، احمد ذکریایی‌نژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه امسال بیش از یک‌هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است گفت: پرداخت تسهیلات و اجرای طرح‌های مختلف دامپروری با استفاده از تسهیلات دولتی دلیل افزایش میزان تولید گوشت در استان است.

اوبا اشاره به اینکه این تسهیلات از محل اشتغال پایدار روستایی اختصاص یافته است گفت:: از محل اعتبارات تسهیلات اشتغال روستایی ۷۷ واحد پرواربندی صنعتی و نیمه صنعتی راکد در استان فعال شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان همچنین از کاهش ۲۰ درصدی مصرف گوشت قرمز در استان خبر داد و گفت: کاهش قدرت خرید یکی از عوامل مهم در کاهش مصرف گوشت قرمز در استان است.

وی خاطرنشان کرد: با این کار زمینه ایجاد ۲۷۶ فرصت شغلی فراهم شده است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.