سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صنایع خلاق با ابزار آموزش اشتغال ایجاد می‌کند

مدیرعامل یک شرکت فناور گفت: جوانان استان سیستان و بلوچستان بسیار مستعد هستند و حاضرند که با کمترین امکانات برای ایجاد شغل و کار آفرینی تلاش کنند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، «نیاز سنجی محلی»، «آموزش» و «شناسایی پتانسیل‌ها» از جمله محور‌های برنامه توسعه زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی در مناطق مختلف کشور است. مدرسه کسب و کار فناوران خلاق از جمله شرکت‌های خلاقی است که در قالب برنامه ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کند.

گسترش کار آفرینی و توسعه اشتغال مبتنی بر صنایع خلاق و فرهنگی می‌تواند بر مبنای بستر‌های موجود شکل بگیرد.

عزیزالله رودینی، مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز نوآوری صنایع خلاق سیستان و بلوچستان گفت: پس از فارغ التحصیلی در رشته کار آفرینی، گرایش کار آفرینی بین الملل از دانشگاهی در مالزی به استان زادگاهم سیستان و بلوچستان باز گشتم و با توجه به شروع برنامه زیست بوم صنایع خلاق، به همکاری با پارک علم و فناوری استان پرداختم.

این فعال فناور افزود: «آموزش»، «مشاوره» و «پژوهش» سه خدمتی است که از طریق مدرسه و در مرکز نوآوری صنایع خلاق عرضه می‌کنیم. استان سیستان و بلوچستان از هر نظر اگر با کمبود مواجه باشد، از نظر وجود منابع انسانی پویا و جوانان مشتاق، چیزی کم ندارد. خوشبختانه جوانان منطقه بسیار مستعد هستند و حاضرند که با کمترین امکانات برای ایجاد شغل و کار آفرینی تلاش کنند.

این فعال حوزه صنایع خلاق ضمن اشاره به ظرفیت‌های موجود در این زمینه، افزود: سیستان و بلوچستان استان بسیار پهناوری است که از عرصه‌‎های طبیعی مختلف و ظرفیت‌های فرهنگی بالای مانند صنایع دستی برخوردار است. مفهوم صنایع خلاق نیز بر بستر همین زمینه‌های فرهنگی شکل می‌گیرد و امکان رشد و نمو می‌یابد.

به گفته او معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات مثبتی در زمینه ایجاد اشتغال مبتنی بر نوآوری انجام داده است. با این همه، باید اقدامات انجام گرفته توسط نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف اعم از کمیته امداد امام خمینی (ره)، دانشگاه و دیگر نهاد‌های مختلف تجمیع شود و به صورت یک برنامه واحد و جامع درآید.

رودینی با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: آی تی و آی سی تی، از جمله محور‌های هستند که می‌توان بر اساس آن‌ها برای استان‌های مانند سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی کرد تا با محوریت صنایع خلاق و شرکت‌‎های دانش بنیان بر موضوع کمبود شغل فائق آمد. استان سیستان و بلوچستان از ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه صنایع دستی و گردشگری برخوردار است که در این زمینه نیز ده‌ها تیم و شرکت خلاق شکل گرفته و در حال حاضر مشغول فعالیت هستند.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.