مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: خودروهای حمل و نقل عمومی و وانت بارهای عمومی در اولویت اول این طرح است و خودروهای مسافربر شخصی نیز در صورت معرفی از وزارت کشور در اولویت بعدی قرار گرفته است.
وی افزود: بر اساس ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید محل درآمد این بودجه از صرفه جویی سوخت تامین میشود، این بودجه زمانی تحقق میباید که در مرحله اجرا باشد به همین منظور برای تامین منابع مالی قراردادی با بانک عامل بر اساس سودی که شورای اعتبار و پول تصویب کرده، منعقد شد.
به گفته وی؛ گاز سوز کردن یک میلیون و ۴۶۴ هزار خودرو به صورت رایگان تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.
قلی پور ادامه داد: یک میلیون و ۴۶۴ هزار خودرو در این طرح دوگانه سوز میشوند و بسته به نوع خودرو هزینههای گازسوز کردن آن متفاوت است و تمام هزینهها آن به واحد دوگانه سوز در غالب تعرفه معین پرداخت میشود.
مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ابراز کرد: ۷ شرکت تولیدکننده مخزن گاز در کشور فعالیت میکنند، اما در صورت کمبود اقدام به واردات برخی از تجهیزات به کشور خواهیم کرد.
وی افزود: در صورت اجرا کامل طرح دوگانه سوز کردن خودروها حمل و نقل عمومی میزان مصرف بنزین روزانه ۱۰ میلیون لیتر کاهش خواهد یافت.
قلی پور بیان کرد: مصرف سی ان جی پس از سهمیه بندی بنزین با افزایش ۵ میلیون متر مکعبی از ۱۹ میلیون متر مکعب به ۲۴ میلیون مترمکعب رسید این موضوع نشان از استقبال مردم دارد و پیش بینی میشود مصرف گاز سیرصعودی خود را ادامه دهد.
مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: در مصوبه شورای عالی اقتصادی بندی مبنی بر ارائه زمین برای ساخت جایگاههای سوخت در نظر گرفته شده است و وزارت راه شهرسازی و شهرداری را در شهرهای بزرگ مکلف کرده که زمین برای احداث جایگاههای سوخت در نظر گرفته شود.
وی افزود: از بلوار باقر آباد به سمت اتوبان حکیم تنها یک جایگاه سوخت سی ان جی وجود دارد و این کمبود جایگاه باعث افزایش صف و ترافیک میشود، در صورت معرفی زمین بخش خصوصی آمادگی کامل برای ایجاد ۵۰۰ جایگاه سوخت سی ان جی در ابعاد مختلف دارد.
منبع: میزان
انتهای پیام/