سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۳۷ درصدی تولید گوشت مرغ

از ابتدای امسال، تولید گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری با افزایش ۳۷ درصدی همراه است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، الله‌کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، از افزایش ۳۷ درصدی تولید گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

او اظهار داشت: برای تأمین گوشت مرغ شب عید استان، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

نصیری افزود: بیش از ۴۶۰ هزار قطعه مرغ برای عرضه به بازار مصرف آماده شده است.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.