او گفت: بخش اعظمی از گاز منطقه از پالایشگاه بندرعباس تامین میشود که در این حوزه نیز بارندگی و سیل مشکلاتی را بوجود آورد و تامین گاز که از طریق تانکر و کشنده به شهرستانهای کنارک، چابهار، سرباز و نیکشهر ارسال میشد، دچار مشکل و کمبود شد.
فرماندار نیکشهر بیان کرد: همچنین در این مدت خیلی از خیران در سطح شهرستان اقدام به راهاندازی آشپزخانه و موکب جهت خدماترسانی به سیل زدگان کردند که این امر نیازمند تامین گاز بود و مجبور بودیم از ظرفیت شهر برای این حوزهها استفاده کنیم و به همین علت حدود هشت روزی مجموعه این مشکلات باعث شد تا تامین گاز با مشکل مواجه شود.
او افزود: همچنین بسیاری از محورهای روستایی که براثر سیل راه ارتباطی آنها بسته شده بود هماینک بازگشایی شده و برای دریافت گاز مراجعه کردهاند که این امر باعث ایجاد ازدحام در صفوف گاز شده است.
هاشمزهی ادامه داد: اما این اطمینان را به شهروندان میدهیم که بنابر قول مساعد مدیر منطقه نفتی چابهار و شرکت گاز طی روزهای آینده وضعیت تامین گاز مایع به حالت سابق بازگشته و شهروندان در حوزه نیکشهر برای تامین گاز مشکلی نخواهند داشت.
وی گفت: در نیکشهر تنها یک مرکز تامین گاز داریم که به تنهایی نمیتواند جغرافیای به این وسعت را پوشش دهد اما در آینده با اضافه کردن ۲ تا سه مرکز در این شهرستان که مجوزهای آن نیز گرفته شده به طور کلی بحث کمبود گاز برای همیشه به پایان خواهد رسید.
فرماندار نیکشهر ادامه داد: مجموعه فرمانداری، مدیریت بحران و همه دستگاهها پای کار هستند تا مشکلات هرچه سریعتر برطرف شود.
او اظهار داشت: با توجه به بارندگیها و وقوع سیل همه مسوولان پای کار آمدهاند تا وضعیت امداد، خدمات رسانی و کاهش آسیب مدیریت شود.
انتهای پیام/ع